lørdag den 26. september 2009

BUY // DIAMONDS ARE FOREVER

Jeg var en tur i Designer Forum med min mor i dag. Det er efterhånden blevet en fast tradition at tage en tur derind, også de gange vi ikke finder noget, som vi har lyst til at tage med hjem, så hygger vi alligevel altid. I dag fik vi dog begge fyldt poserne til randen med lækre sager. I får lige mit mest vilde køb at se.

Det er et par grå Doc Martens look-a-likes i ruskind fra Sonia Rykiel. De er virkelig crazy, men jeg tror, at den lille (forhenværende) dansepige i mig, elskede dem for meget til at lade dem stå. Desuden synes jeg, at kontrasten mellem den grove støvle og de fine sten er virkelig skøn (også selvom de egentlig er ret vilde).

Jeg fandt også et par andre virkelig skønne støvler, en guldlang silkekjole og en fin quiltet jakke, som jeg nok skal få vist billeder af i løbet af de næste par dage.

Det er stadig muligt, at nå en tur i Designer Forum, hvor der er åbent fra kl. 10-17 i morgen og den sidste time er det endda gratis at komme ind (Måske kan der gøres et kup inden lukketid).


7 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hold op de er da bare for cool. Hvad har du givet for dem, hvis det er ok jeg spørger om det?

Charlotte sagde ...

De er rigtig fine. Var der flere tilbage, og ja hvad kostede de??

Cool cool..

Merete sagde ...

Tak skal I have. De kostede 800,- og da jeg købte mine var der en 2-3 par tilbage, men da jeg tog hjem ved en 14-tiden var der vist kun et enkelt tilbage og jeg så desværre ikke hvilken str. det var.


/Merete

Mette sagde ...

Åh, har et eller andet med quiltede jakker, så den glæder jeg mig til at se...

/Mette

Merete sagde ...

Ja, jeg har også en svaghed for quiltede jakke,) Jeg skulle meget gerne få lagt et indlæg ud i morgen.

/merete

Kia sagde ...

OMG! Jeg elsker dem!

Merete sagde ...

Tak Kia. Jeg er også super glad for dem.

/Merete