tirsdag den 8. september 2009

DESIRABLE OUTFIT // IN THE MOVIESJakke Rika, Jeans H&M Divided Exclusive, Bluse Nanette Lepore, Taske Topshop, Sko Chloë Sevigny for Opening Ceremony, Smykker Browns, Goti, Martin Margiela, Burberry, Tørklæde Alexander McQueen

Jeg var i biografen med min veninde Mathilde i går, vi var til forpremiere på "Pigen der legede med ilden", og det var en maraton, hvor de viste "Mænd der hader kvinder" først. Det var super, da jeg ikke havde set den første film i serien, eller læst bøgerne. Så det var helt optimalt for mig. Begge film var virkelig fabelagtige.

Jeg er pt. mega træt, og min tid bliver viet til Twilight og studiet, vi har stadig gruppedannelse, der afsluttes mandag morgen, med sidste plenum fredag. Vi er stadig ret lost, og det er virkelig frustrerende faktisk. Men ja, tilbage til Twilight, et lyspunkt i mit liv pt. :P, jeg har netop købt bog nummer 3 i serien i dag, Formørkelse. Og jeg kan slet ikke vente med at gå i gang, det bliver skønt!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

går du på ruc?

Ditte sagde ...

Nej, jeg går på Aalborg Universitet. :)

Miss Jeanett sagde ...

Bøgerne er SÅ fede - glæd dig, da 3eren og 4eren bestemt er de bedste. Selvom det bliver MEGET underligt i 4eren.

Glæder mig vildt til de resterende film.

pink horrorshow sagde ...

I wish I could understand what you write because I love your blog!

I can't get enough of my O.C. boots too :)

Ditte sagde ...

Jeanett: Jeg glæder mig bestemt også! Og har kun hørt rigtig godt om 3'eren :D

Pink Horrorshow: We have a translate function in the menu, it's called google oversæt. Just choose the language you wish there, and it will translate it for you. With some mistakes, but you would probarbly have no problems with understanding it anyway. :)

Rosa sagde ...

hvis du kunne lide 1'eren og 2'eren vil du elske 3'eren :b
den er fantastisk ;)

Ditte sagde ...

Rosa: den er allerede læst, blev færdig for to dage siden :) den var skøn!!