tirsdag den 22. september 2009

OUTFIT // 220909Blazer Zara, Kjole 3.1 Phillip Lim, Støvler Chloé, Taske Balenciaga, Ring E&J

Jeg har været på uni hele dagen, og nu arbejder jeg. Vi havde orientering om valgfag til næste semester, og vi havde hørt om dem alle før, undtagen et enkelt. Vi havde nemlig også valgfag på 3. semester. Det valgfag vi ikke hørte om sidst er Kriminologi, det var nemlig ikke opslået, da underviseren var i USA, hvor hun oprindeligt stammer fra. Det var egentlig det fag jeg helst ville have, så nu må jeg se, om det bliver første prioriteten, det er i skarp konkurrence med et par andre. Jeg prøvede at få min E&J til at virke for mig i dag, da jeg egentlig er ret ked af at sælge den, så nu må jeg se, om vi kan blive venner eller om den skal ryge videre.

Jeg har fået flere klo-vedhæng hjem, så send en mail, hvis du er interesseret, der er allerede en del på listen, men jeg har nogle stykker tilbage. Jeg smider billeder op hurtigst muligt.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

har du fået sendt de andre afsted egentlig? :)

Ditte sagde ...

De fleste røg tirsdag i sidste uge, men der manglede betaling for 3, de skulle så være sendt i går, men posthuset lukkede kl. 17 og ikke 17.30 :( Så de kom afsted i dag ;)

Ditte sagde ...

Og ja, jeg sender ikke længere før jeg har modtaget betaling, jeg er nemlig blevet snydt af hele to, jeg solgte til via bloggen, så det er desværre slut nu.