søndag den 1. februar 2009

WELCOME TO VELVET SNOW

Endnu en dansk modeblog ser i dag verden. Denne gang er vi dog to. Vi hedder Merete og Ditte, og bor i hver vores ende af landet, som er Danmark, hvis nogen skulle være i tvivl. Vi har mødt hinanden på internettet, via vores store interesse for mode og har kendt hinanden et par år. Vi ses så tit som muligt, til shoppeture i enten Danmark, Sverige eller hvad der ellers byder sig. Men også ganske almindelig hygge i enten København, hvor Merete bor eller i Aalborg, hvor Ditte bor, bringer os sammen.

Ditte har tidligere haft bloggen This World Tonight alene, men har nu slået sig sammen med Merete, for at prøve noget andet, mens Merete er ny på blogfronten.


Vi mener, at vores blog kan bringe noget nyt på banen i den danske blogverden i form af vores, så at sige, langdistance forhold, men også via vores unikke måde at kende hinanden på. Vi glæder os til, at bringe jer det bedste fra begge ender af landet, og hvem ved, måske kan vi en dag blogge fra det samme sted i Danmark.

6 kommentarer:

Kia sagde ...

Jeg glæder mig meget til at følge jeres blog, selvom jeg helt sikkert vil savne This World Tonight! Glæder mig til at se hvad i to kan udrette sammen. God vind. Kia.

Ditte sagde ...

Mange tak, Kia.
Jeg håber også, at det bliver godt. :)

Bloggerella sagde ...

Jeg glæder mig til at følge med her - og håber at den følger (bare lidt) i This World Tonight's tone og stil, så jeg ikke kommer til at savde den for meget!

BTW - ved ikke om du har set det, men This World var i øvrigt nævnt i Børsen i fredags i forbindelse med artiklen om Anywho.dk-pigerne

Ditte sagde ...

Bloggerella: Det kommer den helt sikkert til, det er jo mig. Så det er svært at lave om på det :)
Ja, jeg fandt ud af det den anden dag. Men ellers mange tak ;)

LEIA-MAJA sagde ...

Aw...sjovt! Gläder mig til og fölge bloggen deres.
Må jeg spörge om hvorhen i dk i bor?

/maja

Ditte sagde ...

Hej Maja,
Ja, selvfølgelig.
Merete bor i København og jeg bor i Aalborg. :)
Mvh. Ditte