søndag den 15. februar 2009

TOP 5 BUYS FROM TOPSHOP // WEEK 7 // '09

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lækre sager...jeg vil høre, om I på Velvet Snow kan anbefale et glattejern? Mit nuværende slider rigtigt meget på mit hår i modsætning til det, jeg havde tidligere (og som jeg desværre ikke kan huske navnet på) -jeg har læst mig frem til at GHD-jernene skulle være toppen, men har på den anden siden også hørt, at de er lidt rigeligt hypede ift. hvad de virkelig kan...
/Maria

Ditte sagde ...

Hej Maria,
Jeg sværger selv til GHD, og jeg synes virkelig, at det lever op til alle forventninger. Jeg vil foreslå dig, at købe det via lookfantastic eller på ebay, der kan du spare en del. Men det ved du nok allerede. :)
Jeg bruger det dog ikke ret tit, da mit eget hår er meget glat i sig selv.
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Tusinde tak for hurtigt svar (som altid) og ja, jeg har luret, at det kan købes billigere i UK...så tror at beslutningen om at hoppe på et GHD nu er truffet! Tak!
/Maria

Ditte sagde ...

Hej igen,
Jeg er i hvert fald super glad for mit. Jeg ville desuden ønske, at jeg havde købt Salon styleren (det smalle) da man har enormt mange muligheder mht. styling med det. :)
Mvh. Ditte

Marina sagde ...

Suede leggings?Sounds interesting

Ditte sagde ...

Marina: They are, I am in love with suede currently!

Rikke sagde ...

Til det med GHD vil jeg også sige at deres plejeprodukter er rigtig gode. De har en lotion man kan komme i håret i forbindelse med at man skal glatte. den er dyr men pengene værd for den plejer virkelig håret

Anonym sagde ...

Hej:)
Har næsten lige fået kendskab til jeres blog - thumps up:) Tænkte på om i ikke kan komme med gode råd i forbindelse med net shopping overseas... eks topshop uk... er det let, dyrt billigt /med levering m.m.) ... er der regler mht told osv man skal kende til??
Mvh, Louise

Ditte sagde ...

Hej Louise,
Da Topshop.com sender fra England, som ligger i EU, er der ingen risiko for told. Vi finder det selv enormt nemt, at handle hos dem.
Porto er altid 5 pund, lige meget hvor meget du køber for. :)
Mvh. Ditte