fredag den 20. februar 2009

OUTFIT // WHEN IT SNOWS OUTSIDE

Photobucket

Cardigan H&M
Bluse COS
Tank Samsøe Samsøe
Sko Zara
Ringe Vintage, Vivienne Westwood

5 kommentarer:

Julie sagde ...

Tusind tak for en fed blog! Kigger forbi jer dagligt og bliver tit og ofte inspireret. Ditte jeg ved fra din tidligere blog at du har haft et par Rika tasker. jeg tænkte på om du ved om det kan betale sig at købe dem i sverige eller om de koster det samme som herhjemme?

Ditte sagde ...

Hej Julie,
Dejligt at høre at du kan lide vores blog :)
Jeg har købt mine Rika tasker i DK og jeg ved, at Merete har gjort det samme med hendes.
Så jeg ved desværre ikke, hvordan det ser ud med priserne i Sverige.
Men jeg ved at, det grundet det lave pund, er muligt at spare lidt ved at købe via engelske hjemmesider. Browns har haft nogle gode tilbud bl.a. :)
Mvh. Ditte

julie sagde ...

hej Ditte.
Tak for hurtigt svar..:-) Jeg tænkte at det kunne være i måske havde en idé da det lyder som om I tit tager en tur over sundet. Jeg prøver at undersøde de britiske hjemmesider. I må sige til hvis I vil sælge en af jeres..:-) Forresten nu hvor vi snakker England så ved jeg fra din tidligere blog at du har gladiator-sandalerne fra Primark. jeg overvejer at købe dem på ebay, men er i tvivl om str. Har du købt dem i din normale str?
Hilsen Julie

Ditte sagde ...

Hej igen Julie,
Jeg har kun været i Malmø, og der er jeg aldrig stødt på Rika tasker faktisk, der skal man nok til Stockholm måske? :)
Jeg har ingen Rika tasker lige pt. Så jeg har ingen at sælge videre.
Ang. Primark sandalerne, så har jeg en 4, altså en 37, og de passer perfekt. Jeg svinger mellem 36 og 37. Hvis du svinger mellem to ville jeg tage den største str. :)
Mvh. Ditte

Julie sagde ...

Hej Ditte.
Igen tak for hurtigt svar..:-) Jeg svinger nemlig også mellem to str, men så nupper jeg den største. Dejligt at man lige kan spørge dig til råds..:-) Ang. Rika så prøver jeg stockholm!
Hilsen Julie