torsdag den 5. februar 2009

BUY // LAST, I SAY LAST SALE BUY! ACNE BUSHY BLOUSE!

Jeg har sværmet omrking denne Acne skjorte i butikken Tiffany i Aalborg i hundrede år, ca. Men ja, 1400,- ville jeg altså ikke give, og jeg spåede allerede første dag jeg så den, at den ville komme på udsalg. Sådanne sager sælger ligesom bare ikke særlig godt heroppe i norden. Men ja, det er jo bare mit held, for i dag hapsede jeg den sidste i creme og i min størrelse.

Photobucket

9 kommentarer:

Kia sagde ...

Wowwwwwwwwww.. Den er FANTASTISK! Hvorfor har jeg aldrig lagt mærke til den før? Godt køb, Ditte! jeg er misundelig.
Kia.

Linnea sagde ...

Åh hvor er du heldig Ditte, har ledt med lys og lygte efter kjolen og så bare i sort :( har desværre ikke haft heldet med mig!

dress rehearsal sagde ...

I love, love, love this shirt.

Anonym sagde ...

Gratulerer,du var virkelig nydelig i den!!

Ditte sagde ...

Kia: Mange tak ;) De har den stadig i butikken Tiffany i Aalborg i sort i str. 36 og 38 tror jeg det er. Den er nedsat til 500,-.

Linnea: Hvis du kan bruge blusen, så har de den stadig i sort i 36 og 38 i Tiffany i Aalborg :)

Dress rehearsal vintage: Thank you very much :)

Janicke: Mange tak ;)

Maria sagde ...

Super lækker bluse du der har fået, Ditte! Fantastisk udsalgs kup!

Vil lige høre dig ad, da jeg før har hørt dig omtale "din famøse Zara" pusher.. Går ud fra det er en igennem Ebay. Må jeg evt. få at vide hvem det er? Er nemlig desperat for at få fat i de Balmain look-a-likes de har lavet! :)

Ditte sagde ...

Maria: Hun huserede normalt på ebay, men ikke lige pt. desværre. Men prøv at skriv til en af dem der sælger Zara ting og som bor i Portugal. Tingene er super billige dernede og de kan nok hjælpe dig. Men ellers skulle de jo være kommet i butikkerne her i DK i denne uge, til 999,-.

Linnea sagde ...

Tak for det lækre tip, har bare lige bestilt en anden bluse der ligner meget i sort over nettet, så er mest på kjolen. Hvis du støder på den, post gerne et indlæg eller en besked :)
God weekend!

Ditte sagde ...

Det skal jeg nok, Linnea ;) Er det den med flæser rundt om maven? Eller er det den der har flæser i halsen lige som denne?
For den med flæser rundt om maven leder jeg selv efter også :)