mandag den 16. februar 2009

BUY // STUDDED CLUTCH

Photobucket

Denne clutch bloggede jeg om tidligere på min gamle blog, og jeg har ventet længe på, at den skulle blive min. I dag skete det så endelig, da de fik den nye sending i butikkerne. Der var kun kommet 6 hjem, så jeg var heldig, at jeg var skrevet op til en på forhånd. Den har nitter på begge sider og er i skind.

4 kommentarer:

Kia sagde ...

Hej Ditte. Den er rigtig fin. Den minder mig om noget jeg har set i highstreetbutikker.. Hvor er den fra? Kia.

Ditte sagde ...

Hej Kia,
Den er fra Black Lily, og kostede 500,-.
Har dog besluttet, at den ryger retur, har nemlig fundet en laber bluse, som kom i første række :D Hehe, sådan er det jo med de prioriteringer.
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Rigtig fin blog- fulgte også med på thisworldtonight- eneste "minus" er at jeg synes jeres stil er utrolig ens- I ejer mange af de samme ting og anbefaler de samme ting osse- det er selvfølgelig fint fordi vi får flere posts men synes alligevel der skal være en grund til at i er to og ikke en der blogger(udover antal posts). Dette er ikke en decideret kritik for jeg er vild med dittes stil og derfor osse meretes men alligvel ville det være sejt hvis I lod jeres forskellighed komme mere frem. Håber det er okay at jeg skriver dette- jeg vil ikke fornærme nogen da jeg ert vild med jeres blog.

Merete sagde ...

Først tak for ros; Det er jo altid dejligt at høre, og også fint med konstruktiv kritik.
Jeg kan sagtens følge dig i, at Ditte og jeg har rigtig mange af de samme ting og vores stil ligger også ret meget op ad hinanden. Det var bl.a. også derfor vi ønskede, at være sammen om denne blog, da det til at starte med, var det der bragte os sammen og da vi synes at vi supplerer hinanden godt. Selvom jeg, som sagt, godt kan se din pointe, synes jeg alligevel at vi har hvert vores udtryk. Grunden til Ditte og jeg har mange af de samme ting er, desuden også, at vi inspirerer hinanden og vi håber bestemt også, at vi kan inspirere andre.

/Ditte og Merete