lørdag den 21. februar 2009

ARRIVAL // LEOPARD SEQUIN JACKET

Jeg købte for nogle uger siden denne fine paillet jakke på eBay, og nu er den ankommet Den er super fin. Med skønne matte pailletter og små sorte perler. Den bliver super fin med stramme sorte bukser eller over en lækker kjole. Den ville også være cool med en cashmere blend t-shirt og jeans.

Photobucket

4 kommentarer:

Chanette sagde ...

Super fed trøje!
Nu er jeg efterhånden læst jeres blog i et stykke tid, og i køber godt nok en masse på Ebay! Men hvordan fungerer det med porto og told? Er jeres pakker aldrig blevet "taget" :)?

Ditte sagde ...

Hej Chanette,
Jo, nogle af mine pakker bliver taget i tolden, og det tager jeg med. Det er heldigvis ikke alle, nok max 10%, og det er sat højt. Så det er irriterende når det sker, men det er ikke så ofte.
Porto er ofte dyr, og mange sælgere tager overpris, så man skal være vågen og bede om den billigste porto. Samt tjekke pakkerne når de kommer frem, for om der er blevet krævet for meget i porto, og så evt. kontakte sælger.
Mvh. Ditte

Pernille sagde ...

Jeg tænkte på, hvor meget betaler man i told? Hvis altså man bliver taget..

Ditte sagde ...

Pernille: Det er forskelligt fra ting til ting, f.eks. med sko er der mange forskellige kategorier, om det er skind eller ej, osv. Så jeg tjekker det aldrig, betaler bare når det kommer og tjekker at de har regnet tolden rigtigt ud i forhold til den pris jeg har købt. :)