lørdag den 7. februar 2009

OUTFIT // RUNNING ERRANDS IN LIBERTY PRINT

Photobucket

Jakke Holly Golightly
Tee H&M Trend
Tørklæde Alexander McQueen
Denim Leggings Ebay
Støvler Topshop
Taske Balenciaga Oval
Armbånd Pico, Designerforum

6 kommentarer:

Camilla sagde ...

Åh, det print er jo helt fantastisk! - havde da fundstændig glemt at den jakke var i dine gemmer! Sknd dig at brug den noget oftere - ellers kommer jeg og stjæler den! :D

Merete sagde ...

Oh nej, så må jeg hellere få brugt den noget mere;-) Af dem jeg har er denne også mit favorit print.Efter jeg så dig i din er jeg også blevet bedre til at tage dem på som cardi, så de ikke hænger i skabet hele vinteren.

Anonym sagde ...

Åh, Merete, Du ser meget skøn ud og ligeledes gør det lille vidunder du holder i din hånd- ihh vidste slet ikke du havde en oval. Er den "greige" i farven eller grå? Knus fra 'Christine(tnb)

Merete sagde ...

Tak skal du have. Jo den har jeg haft i et års tid snart og den er i farven Greige. Jeg har ellers været rigtig længe om at blive gode venner med den, da jeg synes den er ret lys, men jeg tror efterhånden at den er faldet godt til.

Anonym sagde ...

Den er virkelig fin ihvertfald!!! Du må meget gerne huske mig hvis du engang skulle ville skille dig af med den:-) Må jeg spørge hvor du fandt den henne? Jeg har søgt efter en oval i flere år nemlig:-) -Chris

Merete sagde ...

Jeg fik en ret god kontakt på ebay, som lovede at skrive til mig hvis hun på et tidspunkt fik en Oval og lige pludselig havde hun denne. Så måtte jeg slå til, selvom jeg helst ville have haft den i ink ligesom Ditte. Jeg skal nok huske dig hvis den skal videre en dag:-)