tirsdag den 3. august 2010

DECORATING // 1025 FARBEN


Jeg fik dette skønne Gehard Richter billede af min farmor for noget tid siden, hun købte det med hjem fra hendes første tur i København nogensinde - og hun bliver altså 80 år til november. På turen besøgte de nemlig Louisiana, som sælger ovenstående billede. Jeg blev super glad, da jeg længe har ønsket mig det, men jeg har aldrig selv været på Louisiana, så derfor har jeg aldrig fået det købt. Nu skal det blot indrammes, så jeg kan få det op og hænge i min nye hybel. Jeg tænker en sort højglans ramme på ca. 3-4 cm.

I got this Gehard Richter poster from my grandmom, I've dreamt of it for a long time, so I'm very happy!

11 kommentarer:

Malene sagde ...

Hej Ditte,

Jeg har selv billedet, og det er rigtig fint. Er vildt glad for det.

Jeg fik det indrammet et sted der hedder noget med frames. Den ligger på hjørnet af H. C. Ørstedsvej og Ågade/Åboulevarden. Og de er rimelige i pris. Det blev ca. 1000 kr.

Jeg har min med en smal ramme på ca. en cm. Jeg så nogle der havde fået lavet det med bred kant - butikken indrammer en del af dem - men det så altså lidt voldsomt ud fordi der skete nok på plakaten i sig selv.

Bare et godt råd :-)

Natalja sagde ...

Årh Ditte du har ikke kun en fantatisk tøjsmag, taskesamling osv. Nææ nej du har også den fedeste stil hvad angår indretning. Bliver dybt misundelig, når du lufter diverse sager til lejligheden lige fra Otto til Aben. Ku være sjovt, hvis du lavede et indlæg fra din lejlighed, hvis du har lyst til at dele det : )

Cecilia sagde ...

Det har jeg også liggende som plakat.. skal også bare liiige have findet noget ramme værk - heldigvis har vi en kammerat som er glarmester, og som kan fikse det uden det skulle blive ALT for dyrt..

Ditte sagde ...

Malene: Tusind tak! Jeg skal helt sikkert også lige se det, min ligger stadig rullet sammen, så det var bare min umiddelbare tanke. Tror faktisk også, at jeg måler mine centimeter noget kortere inde i hovedet, end de reelt er i virkeligheden. :D

Natalja: Årh! Tusind tak, er glad for, at du kan lide mine sager. :) Jeg vil helt sikkert gerne poste boligbilleder en dag, men der går nok et par måneder endnu. :D Otto er lige blevet hentet hjem i dag, så fin han er!

Cecilia: Kan han ikke lave 2? :P

Lullumut sagde ...

Malene, ja "Art & Frames" hedder det. Har kørt forbi maaange gange :-) Fedt sted i øvrigt :-) Og suuper fedt billede! :-)

Ditte sagde ...

Mange tak, Lullumut! Der må jeg kigge ind! :)

Malene sagde ...

Ja lige præcis den, Lullumut.

Og kender godt det med cm. Kunne nemt have foreslået det, og så være blevet overrasket når man stod med det færdige resultat ;-)

Vil glæde mig til et evt. "hvis din bolig"-indlæg.

Natalja sagde ...

Jeg vil vente med spænding så. Håber jeg kan få nogle gode ideer fra dig. Mangler noget på væggene. Og kunne se, du overvejede Eames stolene (Valgte du dem?) og dem har jeg også. Så er spændt på, hvis du køber dem, at se hvad du sætter til dem. Og forresten tak fordi du deler dine spændende køb med os!

Ditte sagde ...

Malene, ja, jeg skal helt sikkert se rammerne, før jeg bestiller :D For at være sikker på at få et fint resultat!

Natalja: Jeg er stadig undecided ang. stole. Jeg er lidt lost pt. Der dukker nemlig ikke rigtigt nogle glasfiber op i den farve jeg ønsker mig. Så jeg overvejer faktisk at købe nogle af de nyproducerede i stedet. Men nu må jeg se, hvad der sker. :)

mariajensen83 sagde ...

Den plakat har jeg også i en sort ramme og det er bare SÅ fint. Jeg mener det kostede lige under 1000 kr.

Ditte sagde ...

Ja, sådan er det desværre. Det var jeg heldigvis opmærksom på, før jeg fik den, ellers havde det jo været noget af et chok. :)