tirsdag den 10. august 2010

VIPP // SOAP DISPENSERJeg ender op i en lejlighed uden vask på toilettet, hvilket jo i og for sig er ret irriterende, men jeg kan leve med meget, så længe jeg ikke bor i en dele lejlighed. Men jeg begyndte derfor at drømme lidt om en sæbedispenser fra VIPP, da mine gæster, selvfølgelig, skal have noget fint at tage sæbe fra. Måske et lidt ligegyldigt køb for nogen, men jeg blev altså forelsket, og sådan er det. Jeg fik så heldigvis spurgt min veninde, om hun havde spottet den i udgåede farve 'Yellow Cab' fra 2009, og den havde hun sørme til at stå derhjemme, og hun ville endda gerne sælge den. Så nu er den min, jeg skal bare lige mødes med min veninde og hente den!

I bought this cute soap dispenser from the Danish brand VIPP.

10 kommentarer:

Sacha sagde ...

Det er dælme en lækker dispenser, vidste slet ikke at VIPP lavede sådan nogle.

Den kunne godt ryge på listen over ting jeg må eje når jeg på et tidspunkt igen får egen bolig.

Cecilia sagde ...

Åh den drømmer jeg også om.. ikke lige nødvendigvis i gul.. men ja.. bare en eller anden farve - desværre synes manden det er lige rigeligt at betale for en sæbedispenser... (siden hvornår skal han nu også til at have en mening om hvad jeg bruger vores penge på ;))

Anna sagde ...

Jeg elsker VIPP!

/ANNA

Ditte sagde ...

Sacha: Det er også en god ting at putte på listen! :)

Cecilia: Han skal da bare lade dig tage roret ;) Jeg ville heller ikke give nypris. Så godt jeg fandt den en smule brugt. 695,- er en smule i over kanten!

Anna: :D Jeg elsker også VIPP! :D

Lullumut sagde ...

Hihi, hvor fedt :-) Jeg glæder mig til at se dine bolig/interiør billeder :-)

Beam sagde ...

Ja, det skal også være mit næste boligkøb. Skal bare lige finde ud af, hvor jeg kan få det billigt. Har jo i forvejen en spand og toiletbørste. Det er labert design.

Ditte sagde ...

Lullu: Tusind tak! Jeg hygger mig nu også med de bolig indlæg :D

Beam: Tak! Jeg ville også have været ejer af en spand, hvis ikke butikken havde brændt mig af og returneret den. :S Det var dengang en eller anden kunstner havde tegnet på dem med en sprittusch, dem drømmer jeg stadig om. :( Hvis nogen spotter en, så sig endelig til!

Stine sagde ...

Jeg har sådan en i hvid og de er rigtig flotte, men ærligt så virker de super dårligt. Sæben sætter sig fast og efter noget tid kan man nærmest ikke få sæben ud af dem. Mine forældre har oplevet præcis samme problem. Så nu er de byttet - da det er ret mange penge at bruge på sådan en fætter.

Jeg ville blot lige dele min erfaring.

Ditte sagde ...

Stine: Årh, det er jeg da ked af at høre. :( Øv.

Stine sagde ...

Ja det er rigtig træls - jeg forsøgte også at rense den op til flere gange og købe forskellige sæber at komme, men problemet blev ved med at komme igen.

Men det kan jo være at den er blevet bedre i de nye udgaver, min er alligevel et par år gammel.