mandag den 9. august 2010

EAMES // HANG IT ALL


Jeg var tidligt oppe i morges, i går gjorde kære Astrid mig nemlig opmærksom på, at Bilka havde Ray & Charles Eames Hang It All på tilbud til 1599,-, den er ca. aldrig på tilbud, og jeg har ønsket mig den i lang tid, så enhver besparelse var kærkommen, jeg har nemlig rigeligt at smide mine penge efter pt. Jeg smuttede derfor i Bilka med min mama og hapsede to, en til mig og en til Merete. Der var kun 4 tilbage, da jeg havde snuppet 2. Jeg var der kl. 9, hvor de også åbnede, så man skal nok være hurtig, hvis man vil have en. Jeg får flere og flere ting på plads til min nye bolig. Det er skønt, når det begynder at falde på plads.

I got the Eames Hang It All today. I've liked it forever and now I had to go for it! Can't wait to get it into my new apartment. 

10 kommentarer:

Dot. sagde ...

Den er bare så flot, tillykke.
Den fåes også på smow.com til de 1600 frit leveret. der kommer ikke told oveni :)
Så der er nok til alle :P

Mvh Dot.

Ditte sagde ...

Hej Dot.

Mange tak! Ja, jeg har også set dem rundt omkring på nettet, til priser under de 1600,-, men personligt har jeg set alt for mange kopier af Eames, både møbler og Hang It Alls, så jeg tør ikke købe dem via nettet. :)

Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Uh ja, der er maange kopier rundt omkring.
Men som med alt andet grej skal man bare sikre sig at siden er god nok. Og smow er såmænd tryg at handle på til en anden gang :)
glæder mig til at se mere bolig :)

Mvh Dot.

Natalja sagde ...

Ihh Ditte du køber alle de lækre ting jeg drømmer om. Gid jeg også havde råd til den knage. Den er bare perfekt ganske enkelt!! Dog fik du lokket mig i fordærv og jeg købte således Gerhard Richter plakaten igår :) Så tak for god inspiration.

Ditte sagde ...

Natalja, ja, den er bare SÅ smuk! Jeg er også glad for, at den endelig er min! :D Og tillykke med plakaten! Den er også bare så fin :D Og til at betale samtidig, hvilket jo er fantastisk!

Natalja sagde ...

Ja det må man sige! Det var til at overkomme selv på et trængt su-budget! Jeg glæder mig til at se nogle boligindlæg, når du er flyttet og kommet på plads : )

Alberthe sagde ...

Er helt misundelig på alle de lækre ting, du køber til din nye lejlighed for tiden :) Du har rigtig god stil :)

Ditte sagde ...

Natalja: Jeg skal se, hvad jeg kan gøre for jer :D

Alberthe: Mange tak! Jeg er også rigtig glad for dem, nu vil jeg bare gerne snart flytte, så jeg kan få tingene på plads. :D

Louise sagde ...

Vi bliver jo nærmest snart nødt til at be' om et boligindlæg :) (altså når du flytter ind)
/Louise

Ditte sagde ...

Hehe, jeg skal se, hvad jeg kan gøre, Louise ;)