tirsdag den 10. august 2010

EAMES // THE DSW CHAIRS


Okay, Velvet Snow er så småt ved at udvikle sig til en boligblog, i hvert fald i disse dage. Jeg er dog så småt ved at have mine indkøb på plads. Jeg mangler vist kun noget sofabord nu, og det er faktisk også næsten besluttet. Her til aften blev jeg nemlig endelig enig med mig selv om mine kommende spisestole, og det blev til disse fire Eames glasfiber DSW stole. Jeg har selv sammensat farverne, og jeg er bare SÅ glad for resultatet. Normalt har jeg ingen problemer med at smide samme beløb efter en taske, men sjovt nok var det lidt svært for mig med stolene. Jeg var nok bange for, at jeg ville ende med at træffe det forkerte valg. Men jeg har den helt rigtige følelse, efter jeg har bestilt og betalt dem, så jeg er sikker på, at det var det rette valg.

I got these four vintage Eames DSW chairs. I cannot wait to get them home.

22 kommentarer:

camilla // olinesmor sagde ...

De er så fine Ditte. Bare jeg havde et mindre sofa bord så var jeg også eames ejer.

Bex sagde ...

Ihhh hvordan får du råd til alle de FEDE boligting?! Du får virkelig en drømmebolig.

Jeg har sagt til mig selv i mange år at det første jeg køber, når jeg bliver færdiguddannet, er de der stole og så en Verner Panton globe lampe :)

Og det gør ikke noget med boligindlæg på bloggen, det er rigtig fedt :)

maja sagde ...

du vælger at vise de ting jeg enten har eller vil have. du har lækker stil. hvor fandt du stolene? står nemlig selv og skal have mig en dsw til, til brug ved skrivebordet.

Anonym sagde ...

Hvor de de smuksakker købt? :)

Ditte sagde ...

Camilla, du mener spisebord, ikke? :P Jeg har ikke oplevet problemet, så jeg er sikker på, at jeg nok skal blive gode venner med dem. :D

Bex: Mange tak! Jeg er også rigtig glad for mine valg. :) Nu er økonomi jo en personlig sag, så det holder jeg for mig selv. :)

Maja: Mange tak! De er fra KAST Furniture :)

Anonym: De er fra KAST Furniture. :)

pictures and creatures sagde ...

nice chairs! need to redecorate my place!

Ditte sagde ...

Thank you very much, Juno! :D I'm glad you like them.

camilla // olinesmor sagde ...

ha ha ha jo selvfølgelig gør jeg det. Jeg kender flere der har dem og de har heller ingen problemer. Mit spise bord er bare ret højt i det. Så er sikker på de kommer til at passe perfekt hjemme hos dig.

S sagde ...

Åhhh Ditte nu kom jeg jo liiige til, at gå ind på KAST furniture's hjemmeside og hvad skete der? Charles Eames gyngestol "RAR" i farven salmon endte lynhurtigt i kurven og kan ikke vente med,at modtage den :)
Du må iøvrigt meget gerne forsatte boligindlæggene, da jeg selv flytter her i weekenden og så småt er ved, at indrette mig, så det er bare super inspirerende med disse indlæg :)

Kh S

Mia sagde ...

Jamen jeg synes at mode og boligting går godt i hånd med hinanden..... Så fortsæt endelig...

Iøvrigt er det nogle fantastiske stole...

Ditte sagde ...

S: Heheheh! Det må du undskylde :D Men sikke en fin stol! Den skal du nok blive glad for. :D Og mange tak ;)

Mia: Tusind tak! :)

Sille sagde ...

Hej, håber det er okay jeg lige spørger om noget her, men kan huske du købte en rick owens lignende jakke fra ebay, hvordan synes du den var i størrelsen og kvalitet osv. overvejer nemlig at købe derfra :)
Kh. Sille

Ditte sagde ...

Sille: Jeg var egentlig ikke videre begejstret faktisk. Men det var mest fordi den var voldsomt skinnende. Jeg ville gerne have en af dem i ruskind en dag, hvis det skal være. Jeg synes deres målskema passer meget godt derinde. :)

Anonym sagde ...

Ditte, du har bare den bedste smag! Er specielt vild med alle dine boligindlæg, hold da helt op :)

Kan du huske hvad farven på den grønne stol hedder?

Mvh. Cecilie

Ditte sagde ...

Mange, mange tak, Cecilie! :) Er glad for du kan lide dem. :) Jeg ved ikke, om det er den oficielle farve, men den stod som Seafoam, der hvor jeg købte den. :) Det var hos KAST Furniture i Odense. :)

Bex sagde ...

Det er selvfølgelig helt i orden, håber ikke du tog det ilde op? :)
Kunne bare se du også var studerende nemlig :)

Ditte sagde ...

Bex: Nej, slet ikke! :) Vi bliver bare spurgt om det så ofte, og vi er blevet enige om, at økonomi er vores egen sag.

Men jeg kan da sige så meget, at jeg har et Visa Electron kort, så jeg kan ikke bruge mere, end hvad der er på kontoen. :)

Jenny Ærthøj Storm sagde ...

Uhh misundelig!

Manja sagde ...

Har du modtaget de fine stole, Ditte? I så fald, kan jeg få dig til at gøre mig en kæmpe tjeneste og måle dem for mig? Jeg kan nemlig ikke finde målene for siddehøjden nogle steder på nettet, og til den pris skulle de jo gerne passe i højden til spisebordet! Tillykke med dem i øvrigt, de er superflotte!
Mvh Manja

Ditte sagde ...

Hej Manja

Den er ca. 41 cm. :)

Manja sagde ...

Super! Tusind tak for hjælpen, Ditte :)

Ditte sagde ...

Det var så lidt ;)