torsdag den 5. august 2010

BUY // H&M LEOPARD CARDIGAN

Ditte og jeg har siden, vi så billeder af efterårs kollektionen fra H&M været på udkig efter den gule leopard cardigan. Den kom så på netshoppen i dag, og både den og en khaki grøn udgave er nu på vej til os begge. Jeg er ikke helt sikker på den grønlige endnu, men den skal i hvert fald prøves af.(H&M)

Ditte and I both bought these leopard cardigans on H&M today.

9 kommentarer:

Manja sagde ...

Den gule er superflot!

Merete sagde ...

Ja den gule er bare så fin.

/Merete

Signe sagde ...

Er helt vild med den gule, synes bare min ønskeliste inde på h&m siden vokser og vokser!

Merete sagde ...

Ja, jeg har altså også alt for mange gode sager på min efterårs ønskeliste. Min bliver også bare længere og længere:)

/Merete

An Open Ending (Hannah) sagde ...

Ja, det er helt forfærdelig sådan som den ønskeliste vokser! Den bliver jo uendelig lang!!

/Hannah

http://anopenending.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg har siddet og luret jeres blog igennem, og nej hvor er der mange fine ting på! Men jeg har dog et spørgsmål: Hvordan får I råd til Louboutin, Chloé, Acne, Miu Miu osv? Er I ikke studerende? Jeg er selv på SU og har knap nok råd til H&M, haha :) Jeg håber ikke det fornærmer nogen, da det bestemt ikke er negativt ment - jeg synes bare det er helt vildt at have råd til tøj og sko i den prisklasse når man ikke er ældre :)
Tak for en super god blog, ellers - og hav en dejlig weekend :)
Jekatarina

Ditte sagde ...

Jekatarina: Det er helt okay, at du spørger, kan godt forstå at det interesserer vores læsere, hvordan vi får råd. Vi jagter begge gode tilbud, og mange af de ting vi køber er f.eks. fra ældre kollektioner, derudover købes det meste brugt eller på outlet sider som f.eks. Yoox. Ebay besøger vi dagligt og vi søger på de ting, som vi leder efter, og dermed gør vi ofte gode fund.

Derudover har du måske allerede set vores salgsblog, hvor vi begge sælger ud med jævne mellemrum. F.eks. solgte jeg ud der, da jeg i sin tid ville købe mine vold-dyre Chloé støvler. :)

Vores privatøkonomi er selvfølgelig privat, så den holder vi for os selv. Men vi begge jobs ved siden af studiet. :)

Anonym sagde ...

Hej Ditte og mange tak for dit svar :)
Det er helt forståeligt - så virker det også mere realistisk.
Det med at sælge ud gør jeg også selv - det er nu meget smart. Jeg har bare ikke råd til spontant at slå til når et par dyre sko ryger ned på omkring 2000 kr, f.eks. Der skal jeg spare op i en evighed, og det er jo tit her-og-nu-udsalgene man kan spare rigtigt meget ved :)
Man kan spare op, men tingene på udsalg bliver man jo nødt til at være hurtig med - om så man har penge eller ej :)

Men tak for dit svar og hav en skøn søndag :)

Jekatarina

Ditte sagde ...

Nej, det tager noget tid. Men jeg har så også i flere år investeret større pengegaver i tasker f.eks. og så kan en taske sælges, og dermed har jeg så penge til en ny taske. Osv. :)

Men det er jo ikke alle, der får pengegaver, som jeg har gjort af min familie. Det ved jeg godt. :)

Jeg startede med en Chanel 2.55 i sin tid, som jeg scorede til 3500,- på eBay. Den solgte jeg videre med fortjeneste, og sådan gør jeg det oftest. Så det er nok også noget med at få sine penge til at yngle. Det forsøger jeg i hvert fald selv.

Nu har jeg ingen aktier, så dem kan jeg ikke tjene penge på. Men jeg ser faktisk mine ting som investeringer. Jeg kan altid sælge ud, hvis jeg virkelig har brug for penge og faktisk få samlet en pænt stof sum penge sammen, så selvom alle ikke ville mene, at det er klogt at smide penge i mode, så har det altså vist sig at fungere rigtig godt for mig. Jeg taber sjældent ret meget på mine ting, hvis noget overhovedet. :)