onsdag den 11. august 2010

TABLES // HMMM


Jeg kigger pt på sofaborde, som nævnt i min sidste indlæg, og et af dem, jeg overvejer, er dette. Jeg har dog lidt svært ved at bestemme mig pt. Men ville alligevel lige dele det med jer. 

Merete og jeg har i år valgt ikke at deltage så meget i modeugen som sidst. Merete tager til et enkelt show og jeg kommer personligt slet ikke afsted. Jeg bruger tiden på flytning og på at blive klar til at yde det ultimative på mit nye job hos Sirene, som jeg starter på i næste uge. Vi ved jo desuden, at de andre bloggere nok skal dække de fantastiske shows og outfits, så I kan se tingene alligevel. Vi sætter stor lid til, at de nok skal gøre det fuldstændig fantastisk. Så vi sidder over i denne omgang og vil i stedet følge med fra sidelinjen. 

Jeg har netop startet en ny konkurrence på Din Shopping Ven, så smut ind og check den her!

I'm considering this table, but I can't make up my mind atm. Hmm.

We're not attending CFW this year, I'm prepairing for my new job, which is starting next week and then I need to pack up my stuff, since I'm moving over the weekend. So I will have to enjoy all the other bloggers fabulous posts and watch from the side this time.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er bordet fra? Det er rigtig fint!

Ditte sagde ...

Det kan fås her:

http://www.nettorvet.dk/show_product.aspx?dept_id=1302&pf_id=6074122

Stine sagde ...

Har du kigget på bønnebordene fra DesignerZoo? De er så fede og fåes i mange forskellige farver og størrelser - jeg skal selv have det store med lille hylde under... :)

Ditte sagde ...

Stine: Heheh, ja, det har jeg :D De er det andet bord på listen, ud af to mulige. :D Men jeg ved ikke, om jeg vil have mere farve ind, nu jeg har købt Eames stolene i 4 farver. :)

Stine sagde ...

He he, så kunne du vælge at få ét i en ganske neutral farve, lidt nude-agtig måske eller grå... :) Held og lykke med det... Fede er de ihvertfald og anderledes end almindelige runde eller firkantede borde...

Ditte sagde ...

Jeg har intet besluttet endnu, jeg går stadig og tænker. Og vil desuden gerne over og se bønnebordene og de forskellige farver IRL, før jeg kan beslutte mig endeligt.

Anonym sagde ...

Hvor købte du de originale eames stole?

Ditte sagde ...

Anonym: De er fra KAST Furniture, som også står i kommentarerne på stolene :)

Katja fra Tasketanker.dk sagde ...

Jeg er også på sofabordjagt. Tror jeg ender på bønnebordet, primært fordi det er liminat, og jeg har min helt egen husterrorist på 2 år.

Ditte sagde ...

Jeg er bare egentlig ikke så stor fan af laminat, men jeg skal lige ud og kigge på dem, måske de vinder ved næmere bekendtskab. Dem jeg har set indtil nu har jo været virkelig fine. :)