torsdag den 26. august 2010

BUY // NEW PANTS

Jeg startede dagen med gode nyheder. Derefter mødtes jeg med Ditte, og her til aften var jeg på Halifax for spise gode burgere med min kæreste og min bror. Så alt i alt en skøn dag.

Men man har vel aldrig for travlt til at netshoppe lidt, og da jeg så disse velour bukser fra ASOS røg de i kurven med det samme. Lidt skægt, men både Ditte og jeg elsker velour, så der var ingen tvivl, da jeg så dem. Nu håber jeg også bare, de er gode, når de ankommer. Jeg har forresten også gjort et lidt vildt (og lækkert, hvis jeg selv skal sige det) køb i dag. Det skulle ankomme om en 3-4 dage, og jeg glæder mig allerede til at vise jer det, men først et billede af velourbukserne.(ASOS)

I had a great day today: got great news, had fun with Ditte and had yummy burgers with my brother and my boyfriend. I also bought these pants from ASOS and did another great buy, that I can't wait to show you guys, when I receive it in a couple of days.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Eeeeej, hvor sjovt. Det er lige præcis dem jeg også købte i dag for nogen timer siden! :) det ser bare så mega lækker ud. jeg glæder mig til jeg får pakken :)

lisa sagde ...

Jeg synes bukserne ser super fede ud på billede i hvert fald.. så er det bare at håbe at det holder stik:0)

Merete sagde ...

Anonym: Ja, det er da lidt skægt, men de ser da også bare for fine ud altså og ja det bliver spændende at modtage dem.

Lisa: Ja, de ser så fine ud på billedet. Heldigvis kan de sendes retur, hvis de ikke lever op til forventningerne.

/Merete

Anna sagde ...

Super cool bukser.

Merete sagde ...

Tak Anna:)

/Merete

Lullumut sagde ...

Fine bukser :-) Omend jeg ikke kan forestille mig selv i dem..

Glæder mig til at se dit vilde køb :-)

Mille sagde ...

Jeg overvejede dem også...Men så at lynlåsen foran ikke er skjult og ret grov... dt er jeg ie å vild med - så de blír i UK :)

Merete sagde ...

Lullumut: Tak og ja jeg håber at modtage mandag, så skal jeg nok få taget lidt billeder.

Mille: Det har de ja, men det synes jeg egentlig er ok og som sagt så kan man jo altid sende retur, hvis de ikke er toppen af poppen når de ankommer;)

/Merete

Anonym sagde ...

LOVE these velvet pants Merete! I always have a thing for velvet when the weather cools down, and these are a great shape.

Miss B xx

http://agirlastyle.com/

Merete sagde ...

Thanks and yes I also love velvet in the fall/winter season.

/Merete

Anonym sagde ...

Hej Merete. Super fin blog. I lader til at have en del mere erfaring med netshopping end jeg selv har. Fx ASOS. Kan du sige et par sætninger om hvordan de er mht. levering og returnering? Er det ikke dyrt at skulle sende retur til England?

Mvh. Emilie

Merete sagde ...

Hej Emilie,

Jeg er ret glad for at handle på ASOS, især fordi deres forsendelde kun koster omkring 25,-.

Det er meget forskelligt hvor hurtigt jeg har fået ordrene leveret, men det kan jo lige så godt være postdanmark eller UK postservice,som det kan være ASOS. Men alt fra 4 dage til næsten 2 uger har jeg oplevet. Returnering er super nem og man har hele 28 dage til at bestemme sig. Det er så en del dyrere end at få leveret, da Postdanmark jo ikke just er kendt for deres billige priser og det varierer selvfølgelig også efter hvor meget, der skal returneres. Sidst gav jeg dog omkring 60,- for at returnere 3 kjoler. Jeg håber, at du kan bruge dette, ellers skal du være velkommen til at spørge igen:)

/Merete