onsdag den 18. august 2010

OUTFIT // NEW MAXI DRESS

I dag var jeg en tur ude i Dixies showroom i Valby, sammen med Kia, for at se på deres fine sager, inden de skulle have pakket det hele ned og rundt i landet, for at vise diverse butikker de nye varer. Der var rigtig mange fine ting, bl.a. et par smukke skindluffer med kaninpels for, rustikke skindbælter og et par meget lækre vinterstøvler, som der kommer billeder af en af de nærmeste dage. I mellemtiden kommer der så lige et flash af dagens outfit i ny maxikjole og ny-indkøbt Pamela Love moodring, som begge er gode udsalgsfund.
Kjole Nué Notes, Taske Balenciaga, Sandaler See by Chloé, Bælte KM for Topshop, Ring Pamela Love

I went to the showroom of the Danish brand Dixie with Kia today. I was wearing my new maxi dress and my new Pamela Love mood ring, both bought on sale.

8 kommentarer:

Carla sagde ...

hvad arbejder jer piger som. Jeg gad godt at vide hvilket job der gir' så godt at i har råd til alle de flotte ting i har!!! :)

Anonym sagde ...

Hvor har du købt ringen og til hvor meget:-)?
Jeg har nemlig lige købt en over shopbob.com og det var ikke helt billigt da der kom told oveni.

Merete sagde ...

Vi er begge studerende, med studiejobs ved siden af, men for at tage mit outfit her som eksempel, så er maxikjolen købt på udsalg til 150,-, Bæltet til 60,- og See by Chloé sandalerne på Ebay til 350,-. Tasken er købt brugt og PL ringen er købt med en rabat på 70 %. Så vi jagter de ting vi gerne vil have og finder dem som regel til en god pris.

/Merete

Merete sagde ...

Hov jeg fik da slet ikke set din kommentar. Jeg fandt den på den svenske side MrsH, hvor der kun var en tilbage sat ned med 70 %. Øv med told, men det kommer der næsten altid på Shopbop's varer, da de sender med Fedex.

/Merete

Lisbeth // itsfashionbaby.dk sagde ...

Sikke et lækkert outfit - du ser skøn ud, søde Merete! :)

Merete sagde ...

Tak, hvor er du sød Lisbeth:)

/Merete

Anonym sagde ...

Wow, den kjole er bare for fed!! Der er så mange maxikjoler derude, men ingen så fede som den der!

Merete sagde ...

Tak skal du have:)

/Merete