fredag den 13. august 2010

VELVET PILLOWS & A CURTAINJeg har her til aften endelig fået lukket de sidste flyttekasser (eller det er faktisk lidt løgn, herfra hvor jeg sidder, kan jeg se to, der stadig er åbne), men de er i hvert fald alle sammen pakket og i morgen kommer flyttemændene og henter mine ting. Jeg er endt med ca. 20 små og 15 store flyttekasser, det lyder lidt voldsomt i mit hoved, er det det?! Derudover kommer så mine store billeder, møbler og en Panthella lampeskærm bl.a. Puh, godt jeg har hyret flyttemænd til at slæbe det meste for mig.

Nå men, tilbage til sagen, jeg har købt ovenstående puder og gardin, som vil passe perfekt ind i mit soveværelse. Jeg har i forvejen sengetæppet, og tre af Sonia Rykiel for H&M puderne. Jeg er vild med velour pt! Derudover har jeg et gammelt sminkebord, som i disse dage bliver malet højglans sort og får velour betræk. Men jeg har enormt svært ved at finde lamper, som jeg kan lide, så hvis I har nogle forslag, så kom endelig med dem. Jeg tænker selv lidt på en sort Kartell Bourgie lampe. Hmm. Alle andre ting på billedet er fra H&M Home.

I'm finally ready to move, the last boxes are almost closed and the truck comes tomorrow to pick all my stuff up. Today I bought these pillows and the curtain for my bedroom.

19 kommentarer:

Dot sagde ...

Hej Ditte,

meget ydmyg forespørgsel : Ku du måske lave nogle hot picks på Dorothy Perkins udvalg pt? der er nemlig 20 % på hele siden, og måske du ser noget jeg ikke gør ; )

Mvh Dot.

Anonym sagde ...

Ih fint fiint!

Ditte har du nogen ide om status på H&M home butikken...? rygterne var den sku åbne i Læderstræde i august... hmm synes ikke jeg har set livstegn derfra...
hva mon der sker....?!?

Anonym sagde ...

Hej Ditte,
Måske en flowerpot fra Verner Panton? Ellers er der jo altid de klassiske, og superlækre lamper til bord og loft fra PH.

Helena sagde ...

Synes også at Kartel bourgie er rigtig fin. Men tag et smut forbi Illums Bolighus, deres lampeafdeling har en del at vælge imellem.

Natalja sagde ...

Det ville også være mit bud med den lampe du selv foreslår. Den er rigtig fed med de detaljer!! Og nej 35 flyttekasser er altså ikke meget!! Er selv lige flyttet - vi troede vi kunne have alt i 20, men det viste sig at vi skulle bruge 40!!! store flyttekasser. Utroligt hvad man samler hehe. Men held og lykke med flytningen. Jeg håber du falder godt til her på Sjælland : )

Ditte sagde ...

Dot: Jeg lurer faktisk sjældent på DP, men jeg skal nok lige se, om jeg kan finde tid til at kigge derind, de er nemlig ret gode med rabatkoderne! :)

Anonym: Mange tak! Jeg har en invitation til åbningen liggende somewhere i en flyttekasse. Men jeg mener, at der stod d. 24. august. :) Det bliver spændende!!

Anonym: jeg overvejer en flowerpot til min stue, så det er faktisk kun derfor den ikke er på listen til soveværelset :D De er nemlig vildt fine også!

Helena: Ja, må hellere se, om jeg ikke kan klemme Illum ind i skemaet, der er heldigvis noget bedre udvalg af lamper i KBH end i Aa.

Natalja: Du siger I, ikke? I er 2 så? *rødmer* Jeg er kun mig, hov. Endte btw. med 21 små og 18 store :-O Orker næsten ikke tanken om, at de skal tømmes igen, puh! Og mange tak ;)

Natalja sagde ...

Jo vi er godt nok to. Men så var alt mit tøj, tasker osv i IKEA net hehe. Måske kan du undskylde det lidt med studiebøgerne? De fylder i hvert fald en del hehe

Natalja sagde ...

Forresten i den dyre ende er der jo også Best Lite, som laver nogle super flotte lamper. Men ellers så tjek Illums Bolighus - de har virkelig en fantastisk udvalg!

Ditte sagde ...

Hehe, nej, dem kan jeg desværre ikke skyde skylden på. Størstedelen ligger nemlig hos min mama, da de er sat til salg på pensum.dk :D :D Så ja, det var ikke mange, der har fået lov til at flytte med videre.

Maria sagde ...

Lækre puder, de ligner lidt slik hehe..

Men jeg har et spørgsmål om noget helt andet; hvordan plejer du dine læderjakke, Ditte (og Merete)? Læderfedt, imprægnering?

:)

Ditte sagde ...

Maria: Hmm, jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke gør noget? Jeg bruger dem bare og ja, bruger dem? :D Jeg har endda pyntet den ene med lidt neglelak fra Essie i dag, ved en fejl selvfølgelig. Fik det dog helt af, endda uden acetone eller noget. :)

Christine sagde ...

Jeg har en sort bourgie lampe fra Kartell som jeg interesseret i at sælge. Den har egentlig bare stået pakket ned det meste af tiden da jeg gik fra at have 2 rum, til kun og have eet og jeg derfor ikke har plads til den. Er det noget du er interesseret i Ditte, bor på frederiksberg (i KBH)...

Ditte sagde ...

Det kunne jeg meget vel være, Christine! Sender du mig ikke lige en mai: velvetsnow@live.dk :)

Maria sagde ...

Er din Topshop aviator jakke kommet? Glæder mig nemlig sådan til at se den på;=)

Merete sagde ...

Hej Maria,

Det var nu mig, Merete, der købte Topshop jakken. Den er kommet ja og jeg skal nok se om jeg kan få den vist på snarest.

/Merete

Anonym sagde ...

Finder I ikke snart vinderne af konkurrencen??

Ditte sagde ...

De er skam fundet og sendt til Monki, vi har dog ikke hørt noget tilbage endnu. :)

Navnene bliver ikke offentliggjort her, da gavekortene skal hentes med navnet, og derfor ville det kunne misbruges. :)

Anonym sagde ...

Hvor forhandles H&M Home?

Ditte sagde ...

På hjemmesiden, og fra på tirsdag (eller måske først onsdag morgen, de har lanceringsfest tirsdag aften) i deres H&M Home butik i læderstræde. :)