onsdag den 22. september 2010

I'D DIE A LITTLE FOR A PAIR OF THESE....
Jeg er virkelig, virkelig, virkelig ked af, at disse vidundere ikke kommer i produktion. Jeg ville gerne give en halv arm eller noget for et par. Helst støvlerne eller dem med slingback, bare i den sorte eller blå/sorte combination. Men Proenza Schouler har altså valgt ikke at sætte dem i produktion, hvilket jeg finder fuldstændig forfærdeligt. :( Men sådan er det, desværre. Lige nu kan disse 5 par købes på Opening Ceremony, alle str. 41 og det er showpieces. Så løøøøøb, hvis I bruger 41! Det havde jeg helt sikkert gjort. Øv.

I'm really sorry that these wonders aren't going into production. :( I'd die a little for just one pair, I'd really do. Preferably the boots or the slingbacks - just in the all black or the blue/black combo. But the showpieces, which are for sale atm on Opening Ceremony are all size 41. So please run, if they'd fit you!!! I know I would. ;)

12 kommentarer:

Bex sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ditte sagde ...

Okay.

Ditte sagde ...

jeg synes de er rigtig fine og ku godt forstille mig dem med en maxi i sort og en lang halskæde. De er virkelig specielle og flotte!

/Ditte
modekolibrien.dk

Anonym sagde ...

Godt, vi ikke skal se Ditte med halvanden arm!

Nana sagde ...

Ah Ditte for en gang skyld er jeg heller ikke så vild med skoene - så måske godt du beholder den arm:-)
Men har Hr . Wang ikke lavet noget liiiiidt i samme stil (fx med lignende hæl) - selvom det selvf. ikke er det samme.

KH Nana

Bex sagde ...

Mente bare at de slet ikke er min smag. Meget meget specielle i designet, hvilket selvfølgelig tiltaler nogle :)
Hurra for forskellighed! :D Og god onsdag.

Ditte sagde ...

Bex, det er helt, helt okay, og jeg forstår ikke, hvorfor du sletter din kommentar. Men det er dit valg. :) Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal sige til det, for jeg elsker dem og føler ikke, at jeg behøver retfærdiggøre hvorfor. :D

Og derudover, bare rolig, jeg er sikker på, at jeg får lov til at beholde min arm. ;) Ingen sko til mig i denne omgang. ;)

Bex sagde ...

Jeg ved ikke hvorfor jeg slettede den, måske fordi jeg troede du blev lidt såret. Nej, du behøver skam slet ikke forsvare noget som helst :)
Jeg kan godt se at det er lidt åndssvagt at man kommenterer når man ikke kan lide dem, det er selvfølgelig federe når folk skriver at de også synes de er fede - helt fair, det kan jeg sagtens forstå :)
- Og behold venligst din arm, hehe ;)

Ditte sagde ...

Nej nej, slet ikke, det er jo bare sko ;) Så det skal du ikke tænke på. :D

Emilie sagde ...

Hvor er de fede!

http://edithinga.blogspot.com

DON'T FORGET THE 'Y' sagde ...

They run a full size small! I got the all black mule ones and I looooooove them. There is one more pair of 39, so if you're a 38 then get them!! xoxo

Ditte sagde ...

Jayne, yeah, you mentioned on Twitter, but I'm more like a 36-37, so that'll be too big, unfortunately. :(