fredag den 17. september 2010

DECORATING // THE SPARKLEMit lille mini-toilet er blevet lidt sjovere at besøge, for nu hænger disse to billeder derude. Jeg har haft dem liggende på min harddisk rigtig længe og bare ventet på, at jeg fandt et sted at hænge dem. Jeg har faktisk bestilt alt for mange billeder, hele 16 stk. Og jeg aner ikke helt, hvor jeg skal gøre af dem. Indtil nu er der jo kun kommet 4 stk op. Hmmm.

Jeg mangler derudover en dims til at sætte i trækkebørgen på toilettet, har I nogle gode ideer?

These two hangs in my mini-mini-toilet, so now it's a bit more fun to go out there. I've been saving them what seems like forever and I've been waiting to find a place for them to hang, now I found it!

14 kommentarer:

Marie sagde ...

fede billeder og dejligt med humor ;)
hhm en trækkebørge?? hvad med et søm? eller en pind? jeg ved ikke helt hvad du mener, men her var der da et par foreslag ;)
-Marie
følg min blog her:
http://www.mariebraends.blogspot.com/

Lise Dupont sagde ...

Hvad med sådan en møbel-kvast ting for enden af kæden?

Anonym sagde ...

Rigtig fint! Hvor får du printet de billeder du har liggende på din harddisk?

Ditte sagde ...

Marie: Det er en dims, der skal hænge i kæden, som du ser på første billede. :)

Lise: Tror at jeg synes, det ville være lidt for klamt i forhold til bakterier osv? Det skal helst være noget, der kan vaskes af. :)

anonym: Det gjorde jeg på foto.com :)

Mille sagde ...

Hvad med en "kimmiedoll" de der kinesisk/japanske trædukker der er malet i forskellige farver - tænker noget sort... måske med lidt diskret farve/mønster.

Ditte sagde ...

Årh ja, det er da en god idé, Mille! Jeg havde selv overvejet noget plastic legetøjsdyr. Jeg har noget med dinosauruser pt. :D

Sally sagde ...

Ditte du har virkelig god stil i indretning! Vil meget gerne se endnu mere af den slags fra din hånd! (Selvom der næppe kan være meget lejlighed vi ikke har set) ;) Synes ogsp kina-dukken var en god idé! (og i hvert fald meget mere hygienisk end en kvast) :)

Ditte sagde ...

Sally, mange tak! ;) Det er jeg glad for, at du synes. :) Ja, der er desværre ikke så meget tilbage. Men når jeg får hængt mine ting op, tager jeg nok en ny omgang billeder og poster. Jeg har vist heller ikke fået vist min gang endnu?

Lene Holm sagde ...

Hvor er det bare nogle fede billeder - hvor har du fundet selve billedet og teksten henne? Er helt syg for at få et badeværelse pyntet som dit :D

Ditte sagde ...

Lene, jeg har fundet dem på en blog, kan helt ærligt ikke huske hvilken og hvornår, de er gamle. :) Send mig en mail, så kan jeg sende dem til dig.

Louise sagde ...

Hej Ditte

Hvor bestiller du dine billeder?

Ditte sagde ...

Hej Louise

De blev bestilt hos Foto.com, det var første gang, men de var så fine! Og det gik rigtig hurtigt. :)

Anonym sagde ...

Hej - du må meget gerne sende billederne til mig hvis du vil - de er super cool!
min mail er kejblondie@hotmail.com
mange tak!

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg har dem desværre ikke liggende mere, jeg er åbenbart kommet til at slette dem.