fredag den 17. september 2010

HMM, WHICH COLOR?


Jeg går stadig og overvejer disse fine støvler og egentlig er problemet blot farven nu. Jeg prøvede de sorte i går, hos en ret ubehøvlet ekspedient i Birger Christensen (som tilbød mig at købe dem på afbetaling?! Selvom jeg havde fortalt, at problemet var, hvilken farve jeg ville have). De sorte er fine og klassiske, de ville sikkert give mig længere ben end dem i storm, da mine strømper jo oftest er sorte - mens storm måske skærer benene et uheldigt sted? Men samtidig har jeg både Acne Pistols, Chloé Susans og Dr. Martens Croco Pascal i sorte - samt alle de andre sorte støvler. Så derfor hælder jeg til de grå. Arhhh! Det er skide svært altså. Hvad synes I? HJÆLP!

I'm still considering these boots, I tried them on yesterday in black, which is the only color available in Denmark. But I'm stuck, I like the storm color a lot too! I already have more than 3 black pairs, Choé Susans, Acne Pistols and Dr. Martens Pascal Croco. So should I go for storm or black? Help me, please! 

34 kommentarer:

Lise Jørgensen sagde ...

Jeg synes du skal vælge noget andet en sort. De er vildt flotte i den brunglie farve. Gør det og gå ind og giv den ekspedient tørt på.

Ditte sagde ...

De har faktisk kun de sorte her i DK, og her står de til 4.900,-, mens de i USA kan fåes til 3.400,-, så alt andet lige, kunne jeg ikke drømme om at lægge mine penge hos Birger, og da slet ikke efter den behandling :D

Alberthe sagde ...

Synes du skal gå efter dem der gør dine ben længere, da vil de jo også komme til at syne slankere, det er jo totalt win win :D De er måske sjovere i brun, men jeg synes du skal vægle dem i sort :)

Anonym sagde ...

Jeg synes absolut du skal vælge de grå/brune... støvlen kommer mere til sin ret i denne farve! Slankere ben eller ej, så handler det jo stadig om, at du har forelsket dig i netop disse flotte støvler, og her er den pæneste variant altså dem, der IKKE er sorte. Desuden ser de sorte mere "damede" ud - mens de andre er lidt mere rockede, hvilket er absolut positivt! Men nogle meget flotte støvler :)

Tina sagde ...

Enig med Anonym, de grå er bare knap så "damede". Dem stemmer jeg også på - de er virkelig fede. Og så kan jeg godt lide, de ser lidt slidte ud, uden at se alt for "nu har vi lige tværet dem med en gang sandpapir" ud.. hvis du forstår ;)

Sacha sagde ...

Jeg synes de gråbrune, hvor detaljerne bedre kommer frem, end i den sorte udgave.

Emily Salomon sagde ...

Grå! :)

Astrid Mie Majgaard sagde ...

Jeg syntes faktisk også du skal vælge de brune, netop pga detaljerne, det er en speciel støvler og den fortjener ligesom at man skal se det :) Afbetaling ??? det har jeg prøvet med en computer engang, (lidt mere forståeligt) men det virker ret ubehageligt at en ekspedient presser en til lån på den måde!

Line F sagde ...

Helt klart de brune, de sorte ligner et par kedelige damesko :)

Ditte sagde ...

Astrid: Det var faktisk rigtig ubehageligt. Det minder mig om dengang, jeg var en 16-17 år og elskede at kigge i Birger, men jeg havde ikke råd til noget af det, og det følte jeg, at ekspedienterne kunne se. Men heldigvis oplevede jeg aldrig sådan en ekspedient dengang. Nu ved jeg heldigvis, at jeg har råd, og det er hende der er helt galt afmarcheret. Men helt ærligt. Det var fandeme sært.

Det lyder ellers til, at det er de grå der stemmes for :D

Modedullen sagde ...

Køb de grå - og husk så at poste masser af billeder af, hvordan du bruger dem. Jeg er nemlig også typen, der altid ender i sorte støvler, og jeg trænger til lidt inspiration til at bruge grå eller brune støvler
;-)

mvh
Mette

Anonym sagde ...

Grå/brune! Jeg har et par støvler i en lignende farve, og jeg elsker dem. Jeg er nemlig også sådan en, der har en hel masse sort fodtøj og det er rart med en afveksling.

Trine

Anonym sagde ...

De sorte bliver du mest glad for i længden :-) Er helt med på at man skal have flere farver at vælge imellem, men erfaring siger mig at sort er tidløst og ikke mindst klassisk. Køb nogle billigere i en anden farve.

camilla sagde ...

Jeg har det sorte og vil da lige understrege at de på ingen måder ligner alm dame sko. Disse sko er så langt fra alm damesko som noget kan være :-).

Ditte du har fra starten snakket om de gråbrune og ens første indskydelse er som regel rigtig så jeg stemmer også for de sorte, selvom de sorte også er fede :-).

Ditte sagde ...

Camilla, jeg synes bestemt heller ikke, at de nogensinde kommer i nærheden af at være kedelige eller damede! :) Og ja, det var jo storm, jeg talte om først, så jeg bør nok bare holde fast i den indskydelse. Hmmm!

Trine, ja, det tænker jeg også. Desuden kan man altid få fine sorte støvler, det er sværere at finde noget pænt i andre farver.

Anonym, jah, men har bare ufattelig meget sort allerede og der er ikke nogle billige i andre farver derude der lokker mig pt. Kun disse. Desuden er jeg fattig nu, så et par er vist rigeligt for mig i år.

Anonym sagde ...

STORM! Helt klart de fedeste :) Er der mon ikke noget at spare på Mrsh.se?

Kim-Linh Nguyen sagde ...

Jeg har godt nok også kigget efter de støvler mange gange. De er så fine.
Men nu har jeg ikke fået dem prøvet. Passer det at de lidt store i størrelsen?

Ditte sagde ...

Anonym: Nej, der koster de 5.400,-.

Kim-linh: Nej, de er MEGET smalle. Jeg er en 36/37 og jeg skal have dem i 38. :)

camilla sagde ...

Melder mig lige i koret og siger ja de er MEGET smalle.

Anonym sagde ...

Hvordan er de i skaftet? Er de også meget smalle dér?

Ditte sagde ...

Anonym: Det havde jeg faktisk frygtet, at de var. Men for mig var det i hvert fald slet ikke et problem. Hverken i str. 37 eller 38. Men mine tæer lagde sig ovenpå hinanden i 37'eren fordi de var så smalle. :-O

Emilie sagde ...

nu spørger jeg måske lidt dumt, men hvor er de fra? :)

Ditte sagde ...

Nej da, Emilie! De er fra Alexander Wang. :)

Stine sagde ...

Kan godt se, at Storm er rigtig flot, men synes bare, at det der stål/sølvfarvede indhug i hælen gør sig bedre med den sorte, og så ser sort bare godt ud til næsten alt... :)

Anonym sagde ...

Her er de også - http://www.shopbop.com/anouck-gored-flat-bootie-alexander/vp/v=1/845524441870899.htm?folderID=2534374302162831&fm=browse-brand-shopbysize.

Ditte sagde ...

Anonym: Tak for link, men det ved jeg godt :) De er også på Browns, MrsH, Colette, Barneys og Lagarconne. :)

Hanne sagde ...

Hej Ditte,
Nå er de godt nok så smalle? Så hvis man er str. 36 i pistol skal man så tage 37 tror du? Jeg har også luret på dem.... synes de er superfine og ligesom dig har jeg også tendens til altid at købe sort.
Men jeg stemmer faktisk for storm denne gang. Synes de er supercool. Men det er de sorte nu også.. ha ha ;o)
Lad os høre hvad du beslutter.

Ditte sagde ...

Hanne, det er lidt svært at sige, for jeg kan godt passe Acne pistols i 36, men jeg kan ikke passe anouck i 37. :) Mine pistols er dog en 37, da jeg ikke turde løbe an på andet, da jeg bestilte dem online. :)

Mille sagde ...

Soooort! Sort sort sort :)

Anonym sagde ...

Jeg prøvede dem også igår hos BC og er normalt 36/37 (36 i Pistol) og passede en 37 - jeg fandt dem ikke specielt smalle. De er SUPER flotte, men storm er klart de fedeste IMO!! Hvor meget told tror du man skal påregne ved køb på fx shopbop eller revolve?

Ditte sagde ...

Anonym: Det aner jeg ikke, jeg har ikke planer om at skulle betale told :D Ang. om de er smalle eller ej, så er min fod bred, og for mig er de meget smalle, har faktisk sjældent oplevet så smal en 37 før. Og jeg har hørt fra flere der har dem, at man skal size op. Hvilket du jo i og for sig også har gjort, hvis du er en 36/37? :)

Anonym sagde ...

Det var nu også ment som en hjælp til Hanne (da jeg bruger 36 i Pistol) :) De havde nemlig ikke en 36 jeg kunne prøve...

Ditte sagde ...

Anonym: Det er også skønt med flere input, jeg forsøgte bare at forstå fuldt ud, hvad du mente.

Hanne sagde ...

Tusind tak for hjælpen.
Jeg kan godt passe Acnes i str. 35, så jeg tror ikke jeg skal gå højere end 37. Må lige prøve dem hos BC.