onsdag den 1. september 2010

ANIMALS AGAIN // NEW SCARVES
Det er faktisk ikke kun heste, som jeg har noget med. Dyr i indretningen og min garderobe generelt er jeg tiltrukket af. I sidste uge lokkede Merete mig i fordærv, vi har længe savlet over disse tørklæder, faktisk siden Merete hapsede det øverste på udsalg hos Net A Porter, dengang var jeg fattig og måtte derfor nøjes med at pille ved hendes. Men det fortrød jeg grueligt, men da sandheden gik op for mig, var det selvfølgelig umuligt at fremskaffe. Dog fandt vi dem for noget tid siden, på Virginia Johnson's egen hjemmeside, og da de i sidste uge kom på udsalg, så det sagde ellers haps, og endda til lidt mere end bare kamelen! Det blev også til et med myrer og et andet med fluer og fluesmækkere. Merete hapsede de samme, dog minus kamelen - det har hun jo allerede, og så tilføjede hun dette fine et med hajer!


Emmy er vores mellemmand, hvad skulle jeg gøre uden hende, hun er guld værd! Og nu er de snart på vej til Danmark, jubii!

We got these amazing scarves in the sale last week, thanks to dearest Emmy for the help.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er de fine og sjove. Hvad er de lavet af? ( Bomuld, uld? )

Ditte sagde ...

Tusind tak! De er lavet i 100% merino uld :)

Stine sagde ...

Hej Søs

Hajerne passede ellers lige til vores fælles haj-fetish :)

Men hvor er de fine allesammen

Ditte sagde ...

Hehe, ja, det gør de helt sikkert, søs :D Mon jeg kan lokke det fra Merete :P Ej, jeg måtte stoppe et sted, 3 var jo mere end rigeligt og jeg har ikke så nemt ved at få brugt et blåt, tror jeg. :D

Nana sagde ...

Merete lokker dig i fordærv - og du lokker os, arghhh!! Er helt vild med det med myrene, super cool og en god måde at få dyreverdenen ind i garderoben udover gennem smykkerne.

Har du/I tid og lyst, så tjek gerne min nye blog (som jeg har med en anden): Myfashionforest.com

Skriv også endelig, hvis du skulle have spørgsmål ang overbygningen på sociologi (jeg læser den også - har jeg vist skrevet til dig
før:-)) - Men jeg ved studiet ikke altid er så gode til at "tage hånd" om de studerende der flytter herover fra Aalborg, så det kunne jo være, der var noget der undrede dig.

Mange hilsner Nana

Anonym sagde ...

They got here like 2 days ago... I've been soo freakin' busy!

Ditte sagde ...

Emmy: No worries! :D You'll ship them off when you have the time ;) No need to stress :D

Nana: Tusind tak, det er jeg glad for at høre, jeg kunne meget vel få brug for det, og vil meget gerne lære nogle andre på studiet at kende. Det er lidt svært, når man kun mødes til forelæsningerne. :) Og jeg skal da helt sikkert nok tjekke jeres blog ud. :)

Siri sagde ...

I love the camel and dolphin one!

Michelle sagde ...

Hvor er de bare fine :)


Michelle

GlimmerGlam sagde ...

Det første er rigtig fint, det med myrerne tror jeg så jeg ville få koldegys af hehe, men jeg hade så også myrer.. Men rigtig fine :)

//Ditte

Ditte sagde ...

Mange tak, Ditte :D Jeg tror, at jeg klarer myrerne, er mere bange for edderkopper.