fredag den 25. juni 2010

I LOVE DRESSES WITH PETER PAN COLLARS


Jeg har et eller andet med Peter Pan kraver, jeg elsker dem, og har i løbet af de seneste år haft nogle stykker igennem garderoben, nogle er blevet, mens andre er solgt videre. Men jagten er altid i gang, og for nogle dage siden fandt jeg disse fine tunikaer fra Topshop, og de er jo bare helt perfekte - farverne, snittet, det hele. 

Husk vores konkurrence, find den her og smut forbi vores salgsblog og hjælp os med at få ryddet lidt ud.

I love Peter Pan collars, and I'm on an eternal hunt for the perfect dress with such a collar, I think these are pretty close actually.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

De er skønne Ditte! Lige dig - og mig :D.

Har du nogen idé om hvor lange de er, det ville være mest optimalt for mig hvis de kunne bruges som kjole. Ærgerligt at de ikke lige bliver vist på en figur inde på siden...

Kh Nieke

Ditte sagde ...

Hej kære Nieke

Jeg plejer personligt godt at kunne bruge deres tunikaer som kjoler. Men det er jo lidt svært at sige. :( Mine er dog afsendt - så jeg kan fortælle dig længden, så snart de ankommer :D

kram

Fuglen sagde ...

Hej Ditte.

Jeg er i gang med at spare sammen til min første designertaske og tænkte om du havde lyst til at lave et indlæg om det at købe designertasker?

Hvilke er ultimative og sikre klassikere?

Hvad skal man overveje?

Hvor skal man købe dem?

Kan man spare i udlandet?

Dos and don'ts hvis man køber brugt?

Bare en lille læser request :D

Tak for en god blog!

(Hvis indlægget har været lavet, så beklager jeg :D)

Ditte sagde ...

Fuglen: Hmm, det skal jeg se, om jeg kan gøre. Jeg kan jo kun gøre det ud fra min smag, så den er måske svær at bruge for andre. Derudover ved jeg langt fra noget om alle mærker jo. Men jeg skal se, hvad jeg kan gøre ;)

Fuglen sagde ...

Fedt! Du er i hvert fald den jeg kender der ved mest og desuden elsker jeg din smag :D

Ditte sagde ...

Det er faktisk allerede lagt op nu ;)