fredag den 4. juni 2010

APARTMENT HUNTING & A NEW SKIRT


Sagen er den, at jeg forhåbentlig skal flytte til København om en måneds tid eller to, og jeg har stadig ikke fundet mig en bolig. Jeg har ikke haft meget tid ved siden af bacheloren, så det er blevet udskudt en del. Udover at jeg er skrevet op på noget fællesventeliste med en grøn anvisning, så jeg gerne skulle komme lidt foran i boligkøen. Men alligevel, så vil jeg tillade mig at høre jer læsere, om der måske er nogen derude, som kender nogen, der kender nogen, eller noget i den dur? 

Jeg søger sådan, hvis det skal være helt optimalt og fuldstændig fabelagtigt, en 2 værelses lejlighed. Men en 1 værelses, eller et værelse i en delelejlighed, kan også meget vel komme på tale. Jeg kan max betale ca 5000,- inkl. og det skal helst være i et af følgende områder: Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Kbh K., Nord Vest på grænsen til Nørrebro og evt. Islands Brygge. Send mig MEGET gerne en mail, hvis I kender nogen eller selv står og skal leje noget ud!! Mailen er: velvetsnow@live.dk - så skriv endelig!

Og derudover ja, så har jeg købt denne fine nederdel i Gina Tricot i sidste uge. Jeg er ret vild med printet, og så kostede den kun 129,-.

I'm moving to Copenhagen in a couple of months, hopefully! And I'm looking for an apartment - help me! And then I bought a new skirt from Gina Tricot!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

What??? I didn't know you were moving! Is the move for like good or just a few months??? Either way, I hope you find a fabulous place sweetie!!! Hopefully a 2 bedroom so I can go visit you! lol! Just kidding! Or maybe not!

Ditte sagde ...

Yeah, it's for good, hopefully! :D

And it could be sooo fun, if you came for a visit ;) You are welcome anytime, you know that!

Malene sagde ...

Det blir da fedt, Ditte.
Hvad skal du lave herovre?

Hal sagde ...

Size up one whole size with the Alex Wang beatle boots! They run VERY small. I normally take a 37.5-38, and mine are a 39 and they fit perfectly, not even a little bit too big. xo

HALCOHOLIC.com

Ditte sagde ...

Thank you so much, Hal! That helped me a lot :D Where did you buy yours?

Anonym sagde ...

Ok I will! I got witnesses now! lol!

Ditte sagde ...

Malene, jeg overså din kommentar i farten, undskyld! Jeg skal forhåbentlig læse videre.

Emmy, please do, it could be fun ;)