søndag den 13. juni 2010

DESIRABLE OUTFIT // 24 HOURS TO GO

Shorts Alexander Wang, Tank Proenza Schouler, Støvler Alexander Wang, Taske Proenza Schouler, 
Solbriller Karen Walker, Ring Pamela Love, Tørklæde Rika

Jeg har brug for jeres hjælp, piger. Jeg står jo og skal flytte til København, sådan lige om lidt. Derfor mangler jeg en bolig, se detaljer her, og skrive endelig, hvis I kan hjælpe mig! Derudover, så har jeg lidt vel rigeligt tøj at slæbe med derover, så slå lige et slag omkring salgsbloggen, jeg er til at handle med i disse dage, så kom evt. med rimelige bud. 

Jeg fik brev fra Københavns Universitet i går og er nu optaget på kandidaten i sociologi. Så venter der bare svar fra KEA, så jeg ved, hvor jeg skal slå mine folder de næste to år. I morgen ved denne tid sidder jeg og sveder ved det grønne bord (som dog aldrig er grønt på vores institut - tak Gud for det!). Men kryds lige fingre alligevel, jeg skal sgu klare det! Og hvis der er noget, jeg er nervøs over, så er det mundtlige eksaminer. Men jeg har endnu ikke dumpet noget, så lad os håbe, at det går fint. For når den er overstået, så har jeg en bachelor i sociologi! Hvor er det vildt. :D

9 kommentarer:

Louise sagde ...

Rigtig mange gange held og lykke Ditte! Det skal du nok klare. Og hvor fedt med KBH, tillykke! Jeg kan desværre ikke hjælpe med bolig, men skal nok holde ørene åbne!
Held og lykke igen!
/Louise

Ditte sagde ...

Mange tak, Louise :D Held og lykke'r skal nok hjælpe mig! ;) Og tak fordi du lige holder ørene åbne, måske det en dag giver pote :D

Anonym sagde ...

Det hedder altså -ørerne- og HELD OG LYKKE i morgen!

Ditte sagde ...

Åh gud. Tak for rettelsen. ;)

Anonym sagde ...

Har du lagt ut nye klær på salgsbloggen? Så bare det som har vært tidligere..

Ditte sagde ...

Ikke endnu. :) Der kommer nyt på i løbet af ugen. Jeg skal lige have min eksamen overstået i morgen. :)

Miss Scarlett sagde ...

Her er en hjemmeside som måske kan hjælpe: http://lejebolig.nu/
Jeg fandt meget hurtigt bolig (ca 1-2 uger) ved hjælp af denne hjemmeside, det koster ikke særligt meget at søge, og der er garanti på at du finder bolig (ellers får du en uges gratis medlemskab). Held og lykke med det!

Ditte sagde ...

Mange tak for tip! Det må jeg lige få kigget på :D

pernilleb. sagde ...

we loooove karen walker sunglasses! <3