tirsdag den 22. juni 2010

DESIRABLE OUTFIT // APARTMENT HUNTING


Vest Isabel Marant, Kjole Tsumori Chisato, Støvler og Taske Proenza Schouler

7 kommentarer:

Anna sagde ...

Jeg ville gerne lige snuppe vesten med hjem, den er virkelig flot!

/Anna
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Stine sagde ...

Hej Ditte :)

Det er sådan lidt ude af kontekst det her.. Men nu spørger jeg altså alligevel :)
Jeg læste på et af dine tidligere indlæg, at du er blevet optaget på Københavns universitet og skal tage din kandidatgrad dér (TILLYKKE).. Men du har læst din bachelor på Aalborg uni, eller hvordan? Jeg går nemlig selv med en drøm om, at læse sociologi (bor i nordsjælland) og mangler desværre et lidt højere snit fra min studentereksamen for, at blive optaget på Kbh's uni, så ville blot høre dig om hvorvidt Aalborg uni har været fedt, at studere på? og om du ved hvorvidt der er mulighed for, at blive overflyttet til Kbh's uni efter x antal tid? eller for, som du, at tage kanditatgrad herovre? og er der nogle specifikke ting man skal opfylde for, at det kan lade sig gøre, at blive overflyttet?
- Håber du vil tage dig tid til, at svare selvom det jo ikke ligefrem er et moderelateret spørgsmål.. - Jeg elsker jeres blog og følger flittigt med, i er simpelthen sådan nogle yndige damer :)

Kh Stine

Ditte sagde ...

Anna, ja, den er nemlig volder-fin, jeg gider den virkelig også godt!

Stine: Jamen selvfølgelig vil jeg svare dig på det. :) Ja, jeg har netop afsluttet min BA her i Aalborg, og det har været 3 meget skønne år. Jeg er faktisk ked af at forlade instituttet, da alting fungerer virkelig godt. Miljøet er skønt at komme i, forelæsere er rigtig søde og dygtige, og vi har haft en skøn årgang. Derudover er jeg glad for gruppearbejdet, selvom det kan hænge en ud ad halsen til tider. ;)

Du kan frit vælge universitet efter bacheloren, og der er kun det krav for optagelse på KU, at din bachelor er bestået, men overflytning før da er ikke mulig, uden at du evt. skal bruge et år mere eller sådan noget af din studietid. Da fagene ikke er de samme hvert semester og opbygningen er anderledes. :)

Anne sagde ...

Ih, du burde altså blive stylist eller sådan et eller andet, for du er SÅ god til at sætte outfits sammen!!

Ditte sagde ...

Mange tak, Anne! Hvor var det sødt sagt. :) Jeg vil faktisk meget gerne indenfor den branche en dag. :)

Stine sagde ...

Godmorgen Ditte :)

Tusinde tak for dit udførlige svar.. Nu glæder jeg mig endnu mere til studiet, og er sikker på, at det er det helt rigtige valg for mit vedkommende :)
Og endnu engang tillykke med bacheloren det er simpelthen så sejt!!

Kh Stine

Ditte sagde ...

Det var så lidt Stine. Skriv endelig, hvis der er mere jeg kan hjælpe dig med. :)

Mvh. Ditte