søndag den 27. juni 2010

ALTERNATIVE LEOPARD SHAWLS


Nué har disse smukke leopard tørklæder på hylderne i denne sæson, og jeg er ret vild med farve kombinationerne. Jeg tænker, at de vil være gode til at supplere mine Louis Vuitton tørklæder - som ind imellem ville have godt af lidt aflastning. Prisen er også meget mere rimelig, de ligger til kun 900,- pr. stk, størrelsen er dog lidt for lille, hvis du spørger mig. De måtte godt have været en smule større. Men farve kombinationerne er alt andet lige voldsomt fine.

I love these leopard scarves from Nué, they would be a great alternative to my Louis Vuitton scarves, and the price is so much better. 

6 kommentarer:

lineandree sagde ...

Du har ret, farverne er rigtig gode. Tror du også kunne bruge et her til sommer, der kommer jo nok nogle kolde nætter. Jeg siger go! :)

Mvh. lineandree.blogspot.com

Louise sagde ...

De er rigtig fine, men synes stadig at 900kr er rigtig mange penge for et tørklæde.

Ditte sagde ...

lineandree: :D Jeg skal ikke ud og hapse et lige nu ;)

Louise: Ja, kvalitet koster som oftest ekstra penge, og i forhold til LV's pris er det et fund. :) Jeg har brugt mine LV flere gange om ugen, hvilket jeg aldrig har gjort med nogen af mine H&M tørklæder, som jeg ved gud har en ordentlig stak af, så for mig kan det virkelig betale sig at give lidt ekstra for det. :)

Louise sagde ...

Ja sådan har jeg det også selv ved de fleste ting. Men der er nok et eller andet sted man altid er lidt nærig, og tror mit er tørklæder og bikiner :) Men kan sagtens følge dig.

Også mere fordi jeg har en skjorte fra Nué Notes som jeg egentlig synes er i skuffende kvali, så jeg er nok lidt påpasselig :)

Ditte sagde ...

Jeg er generelt lidt nærrig med tøj, det bliver slidt på en helt anden måde, end tørklæder f.eks. gør. Så ja, dem splurger jeg gerne på :D

Jeg har lige købt et par kjoler i Nué's online udsalg, nu må jeg se, om jeg også finde kvaliteten skuffende, det håber jeg ikke. :)

AM sagde ...

Har et kæææmpe gråt tørklæde fra Nué, som jeg fandt på udsalg i vinter, og jeg elsker det bare. Herre god kvali. Måske man skulle se om man kunne finde et leo også...