lørdag den 16. maj 2009

WISHLIST #2

Photobucket
Støvler Chloé - Ja, jeg har fortrudt, at jeg solgte dem. Bukser Topshop - Behøver ikke nødvendigvis være fra Topshop. Skal bare være sorte og gennem hullede. Kjole Preen - Lurer på en lignende fra Asos, som jeg har set på bloggen A Fashion Tale. Proenza Schouler PS1 taske og clutch - Jeg får nok ikke ro i hjertet, før tasken er i min samling.

18 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ditte

Kan kun sige at den taske er alle pengene værd. Har netop købt den sorte og den er så lækker. Den er alt det Balenciaga var for mig da de kom frem. Lækker underspillet og anonym i designet og så er læderet noget af det blødeste og lækre. Og i midnight er den også fantastisk!

Held og lykke med at finde den, kender alt til først at få ro når noget er i hus :-)

Tina sagde ...

Super fine ting!
Hvad prisleje ligger kjolen fra Preen og taske + clutch fra Proenza Schouler på?

Fuglen sagde ...

Løste du mysteriet med den japanske kjole? Altså, med prisen?

Anonym sagde ...

Hvor meget fik du solgt dine chloé for?

Ditte sagde ...

Anonym: Mange tak! Jeg håber den måske bliver min sidst på sommeren, med mindre jeg ombestemmer mig :)

Tina: Preen kjolen koster ca. 2100,-. Proenza Schouler tasken ligger i ca. 14.500,- i str L. i Holly G, og clutchen koster vist ca. 5000 mener jeg, men er ikke sikker på clutchens pris. :)

Fuglen: Nej, desværre ikke. Men natalie har lige givet mig link til hjemmesiden, den er dog ikke til salg der mere. Du kan finde linket under indlægget Desirable Outfits // Nude, nude, nude under kommentarerne ;)

Anonym: De blev solgt for $3000.

Velony sagde ...

Hi Ditte, you should get that Preen dress. It's amazing. I have it too and it's such a unique piece. You can see a pic of me wearing it on my blog.

-Velony

http://esprit-du-temps.blogspot.com

Ditte sagde ...

Velony: Ohh yes, I knew that, but totally forgot! I've heard that is it extremely heavy? Is that true? :)

ouafa sagde ...

Åh, Ditte jeg drømmer også om clutchen! Tror klart det bliver næste projekt når kontoen er kommet sig efter mission Nattergal:-) Kan dog ikke beslutte mig for om det skal være den peach-ish farve i din collage eller måske en mere plain i enten sort eller midnight? Hvilken en tror du, du springer på?
Er dig og Brenda foresten blevet BFFs? Hun er sgu lækker til dig!

Ditte sagde ...

Hej søde Ouafa.
Nej, brenda og jeg blev slet ikke venner, hun er faktisk røget afsted med posten idag. Fik et godt bud, og så blev hun solgt. :)
Hmm, mht. clutchen, så synes jeg faktisk den coral er virkelig laber. Og sort kan man måske altid finde, hmmm... Det er svært?
Selve PS1 er jeg på i enten nude eller midnight, så clutchen ville for mig skulle være en anden farve, måske den peach/koral ville være fab?
Kram

ouafa sagde ...

Ah, ærgeligt med Brenda, synes hun var så fin - men så er der jo til nogle andre gode ting! Ja, den coral er altså lidt haps. Tror faktisk også jeg ville være på den når det kom til stykket. Det eneste der ville holde mig tilbage var, at den måske er lidt svær at holde? Men ville sgu også være lidt åndet at falde i samme fælde igen. Var jo ude i nøjagtig samme problemstilling med MBMJ clutchen og fik den aldrig brugt fordi den sorte jo alligevel var for kedelig. Har du spottet den coral hos nogle webshops, der ikke sender fra US? Har nemlig kun set den i gul og sort indenfor EU.
Kram

Advo sagde ...

Åh, den PS1 taske <3.

Jeg går og drømmer om den i medium smoke.

Ditte sagde ...

Ouafa: Nej, jeg har nemlig ikke spottet den nogen steder i EU i koral :S Desværre. Men for mig bliver det heller ikke aktuelt før senere på sommeren :D

advo: Den er også super smuk! Men har du set str. IRL? For large er f.eks. ikke størrere end en Balenciaga City... Så jeg skal helt sikkert have en large. :)

Advo sagde ...

Ja nemlig. Jeg tror faktisk ikke Smoke findes i L, eller jeg har ikke set den i L nogle steder. Men jeg har ikke set tasken irl, den er på ønskelisten, men næppe mit næste køb, heh, så har ikke tjekket den ud endnu. Måske skulle man dog alligevel tage et smut forbi Holly og set på tasken og størrelsen. :D

Ditte sagde ...

Advo: Jeg har stået med den i L i holly, så den laves i hvert fald :)

The Divinitus sagde ...

I'm trying to translate this page ^-^ , and have a question, who makes this denim?

Ditte sagde ...

Hey you,
Those are from Topshop. But I know that the swedish brand Gina Tricot made some, that are very similar, so that is another option ;)
Best, Ditte

Mathilde sagde ...

Nå det er godt nok lidt sent, men PS clutchen kan fås hos Harvey Nichols: http://shop.harveynichols.com/fcp/product/-/Proenza-Schouler/Large-clutch/274906

De har også haft tasken, men den er ikke på hjemmesiden mere, så måske er den også udsolgt i butikken nu...

Ditte sagde ...

Mange tak Mathilde. :) Det link har jeg sendt til Ouafa for nogle uger siden. :)