lørdag den 2. maj 2009

ALEXANDER WANG // BRENDA IS HOME!!

Photobucket

Photobucket

Som en opmærksom læser i går spottede i Aalborg, så er Brenda kommet hjem. Jeg fik ikke taget outfit billeder i dag, så I må nøjes med disse første billeder af vidunderet. I løbet af den næste uge, kan jeg forhåbentlig flashe et par lækre sager mere. De skal dog lige ankomme med posten først. Den ene pakke er end ikke afsendt endnu, og den skal hele vejen fra Singapore.

12 kommentarer:

jeanne sagde ...

Åh din heldige starut da :)
Den er sørme flot!

Maria sagde ...

Hej Ditte,

Igen et stort tillykke med din nye baby ;)

Jeg vil meget gerne høre hvor du har købt den. Går ud fra det er på en amerikansk hjemmeside, men hvordan undgår du så told osv? Jeg vil nemlig rigtig gerne have den, men udsynet til alle ekstra udgifterne, holder mig lidt tilbage. :)

/Maria

Ditte sagde ...

Jeanne: Mange tak :D

Maria: Jeg købte den på shopbop. Men fik den sendt til min kontakt i USA. Det var et rent tilfælde jeg undgik told. Havde egentlig forventet en lille regning. :)

Anonym sagde ...

uuhh den er så lækker har den selv :) jeg købte den også på shopbop.com og undgik told, selvom jeg fik sendt den direkte til danmark.

Anonym sagde ...

Ditte jeg må lige høre dig om noget, hvordan kan du dog have råd til at købe alle de lækre lækre ting du ejer? Jeg er bare nysgerrig :D

Ditte sagde ...

Anonym: Nu ved jeg ikke, om du har fulgt med på det seneste? Men jeg har lige solgt et par støvler til 17.000,- Hvilket selvfølgelig giver mig nogle muligheder jeg ikke har normalt. ;) Men derudover prioriterer jeg, og sælger ud, når jeg ikke bruger noget længere. Jeg skrev med Mette, fra Modedullens Skriblerier den anden dag, og hun nævnte bl.a. at jeg er god til, at få min garderobe til at yngle. :)

miumiugirl sagde ...

anonym bare vent regningen kommer først senere, shopbop sender via ups og de afregner ALTID told direkte med toldvæsnet.

Anonym sagde ...

har fået regningen med told nu.. lidt over 1200 kr. (!!) tror nu alligevel jeg sparede lidt :D

boubou sagde ...

incredible bag !!!
and lovely blog :)
boubou

Ditte sagde ...

Thank you very much Boubou!

Camille sagde ...

Hej ven, vi må holde et Brenda-træf snarest :D Rimelig cool at have "venindetaske", og ikke 90'ernes favorit, det knækkede hjerte, ha ha!

Ditte sagde ...

Camille: hehe, ja, noget af en dyr veninde ting vi har :D Vi burde måske overveje sådan en hjerte sag også! hehe