mandag den 11. maj 2009

BUYS // MAGASIN RETAIL STORE SALE

Da jeg sad på mit studie i dag og lavede statistikopgave tikkede der en mail ind fra Magasin, hvor de skrev at de holdt lagersalg i Lyngby på Kulturpladsen. Det tog ikke mange øjeblikke før jeg havde overtalt et par andre fra studiet om at en pause var på sin plads, hvorefter vi straks drog afsted til lagersalg. Jeg fik at vide at der havde været åbent for særlig indbudte kunder i lørdags, så jeg kunne forestille mig at der har været en masse fine sager der er blevet solgt. Der var meget rodet, men som sædvanlig er folk ikke særlig søde ved sagerne til sådanne arrangementer. Jeg fandt dog denne kjole fra See by Chloé sat ned fra 2700,- til bare 300,-

PhotobucketDesuden fandt jeg denne Ole lukøje inspirerede kjole fra Thelin sat ned fra 700,- til 100,-


Photobucket


Jeg fandt også en smuk vatteret jakke fra Isabel Marant sat ned fra 1700,- til 300,-. Jeg var dog lidt i tvivl, så lod den hænge. Magasin holder lagersalg ugen ud, så det var måske et besøg værd.

4 kommentarer:

Senette sagde ...

Det var da alligevel nogle ret vilde besparelser :)

- hvem der bare havde en magasin i sin by... øv.

mille sagde ...

hej..
jeg var også forbi magasin idag og købte en masse ting.

også ole lukøje kjolen og den smukke jakke - tak for tippet :)

Anonym sagde ...

Sikke en sød kjole! Den vil helt sikkert være dejlig i sommer - også over en bikini til og fra stranden ( eller ved lidt for megen sol! )

Merete sagde ...

Senette: Ja det var virkelig sat meget ned. Ærgerligt at du ikke har den mulighed.

Mille: Dejligt at du kunne bruge tippet og hvor skønt med de nye sager. Var det Isabel Marant jakken du hoppede på? Den var i hvert fald skøn.

Anonym:Tak skal du have:)

/Merete