onsdag den 27. maj 2009

VELVET SNOW CONTEST #1

Vi har i et stykke tid gået og overvejet at forkæle vores læsere med en konkurrence, og vi har så været så heldige, at Brooklyn Thread fra Etsy.com har doneret dette fine armbånd til konkurrencen. Det fås i 11 forskellige farver, og vinderen vælger selv!

Brooklyn Thread har mange forskellige og rigtig fine armbånd, vi har valgt vores favorit ud til konkurrencen:

Photobucket

Photobucket

Faste læsere deltager automatisk, så tilmeld jer, hvis I læser bloggen fast. I finder boksen i bunden af menuen. Til dem, der ikke er medlem, kan I deltage ved at sende os en mail, med svar på følgende spørgsmål:

Hvor stammer inspirationen til navnet Velvet Snow fra?

Mailen sender I til: velvetsnow@live.dk

Du kan finde Brooklyn Thread andre fine ting her, hvis du ikke kan vente på, at konkurrencen slutter d. 1. juni kl. 20.00. Du skal inden da have sendt os en mail med svaret, eller have tilmeldt dig som fast læser for at deltage.

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Det er virkelig fint :) det er valgt rigtigt godt ud i hvert fald ;D

Ditte sagde ...

Tak Maria ;)
Tror også vi ender med at købe nogle af dem selv. De er jo virkelig fine!

cirkushjælpeløs sagde ...

Nøj, nogle fine armbånd! Jeres konkurrence fik mig også til at tjekke indstillingerne på min profil... var åbenbart tilmeldt med den gamle, ikke-bloggende profil. Kunne heller ikke forstå at jeg aldrig kunne finde mig selv på listen over faste læsere på de blogs jeg følger med i. Tak for inspirition til at tage mig sammen og rydde op i mine net-profiler (og inspiration til at købe lækre ting!) ;)

Ditte sagde ...

Cirkushjælpeløs: Godt du fik det rettet ;) Vi har nemlig luret listen igennem, og der er en enkelt helt uden navn :(

Nana sagde ...

Nu har jeg også endelig fået tilmeldt mig som fast læser, selvom jeg har været det de sidste mange måneder, i håbet om det er mig der vinder det smukke armbånd.
Hilsen Nana fra http://alleyesonfashion.blogspot.com/