onsdag den 20. maj 2009

BUY // H&M RUFFLE DRESS

Photobucket

Jeg bestilte denne fine kjole på hm.com i morges. Den kommer først midt i juni dog. Den koster 498,- og findes under Divided, i kampagnen "Style Guide Party".

9 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Den var også rigtig fin live - vil anbefale at man køber en størrelse større end normalt - jeg synes de var ret små i størrelserne :-)

Ditte sagde ...

Mange tak for anmeldelse!
Ja, jeg husker godt for den sorte udgave, at den skulle være lille. :) Nu må vi se, om jeg overhovedet kan lide den, når den kommer.

Lotte sagde ...

Overvejede også denne da jeg var inde og bestille, men måtte nok sande at snittet ikke er mig desværre. Endte med at bestille den hvide tylnederdel med elastik i stedet :)

Louise sagde ...

Jeg tilslutter mig her...
Den er kommet i butikkerne i Kbh. idag og jeg var inde og prøve den! Den er ret lille!! Jeg skulle have en str. 40 (er en 36) normalt - og selvom jeg kun er ca 170 høj var den MEGET kort :(..
Jeg havde ellers glædet mig til den fine kjole... men endte med at forlade butikken uden. Øv øv

Ditte sagde ...

Ej, Louise. Det er jeg ked af at høre. Så kan jeg godt glemme alt om at passe den jeg har bestilt. :( Måske jeg bare skulle afbestille med det samme. Øv.

Lotte: Den lyder da super fin!

camillah sagde ...

Den ser super fin ud, men forestiller mig at den ser sjov ud på. Ville synes jeg ville få de største mande skuldre med alt det pynt der er på skulderne.

Jeg har købt den sort/beige kjole i stedet. Se evt min blog for billeder.

Ditte sagde ...

Camilla: Den havde jeg også i kurven, men jeg var ikke helt overbevist. :)

Louise sagde ...

Kan godt være det bare er min kropsform der ikke passer kjolen jo - så giv den da et forsøg :)! Den er super smuk!! Og man kan jo bare betale med månedsfaktura og prøve varerne først...
Har lige selv bestilt en ting jeg missede fra kollektionen online - underligt med levering i uge 26 først?
Men pøj pøj med den fine kjole ;)!

Ditte sagde ...

Louise: Jeg har allerede slettet den. merete prøvede den i en 36 og hun er en 34/36 og hun kunne ikke lukke den. Så jeg har droppet det :D Men har hapset den hvide og lidt andet i stedet for. :)