søndag den 31. maj 2009

BUY // MY ACNE ESTRADA HIGH SHOES ARE HOME

Jeg var i onsdags ude for at hente disse skønne sko, som jeg længe har savlet efter. Jeg fandt dem så på Trendsales ubrugt til en god pris og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bo i dem denne sommer.

Photobucket

7 kommentarer:

Camille sagde ...

Kan godt forstå du er glad for dem, man går også helt vildt godt i dem, så det gør ikke glæden mindre!!

Trine sagde ...

Grattis med nye sko!
Har hatt lyst på de kjempelenge, hvordan er de på? True to size?

Merete sagde ...

Camille: Nej, det er da bare skønt de også er gode at gå i. Nu har jeg kun lige tøffet lidt rundt i dem herhjemme, men man fornemmer hurtigt, at de er super at have på.

Trine: Tak skal du have. Som Camille også skriver, så er de rigtig gode at have på. Det virker slet ikke til at hælen er så høj. Jeg har taget min normale str. ,men jeg mener at have hørt at hvis man ligger mellem to str. så skal man tage den mindste af dem.
Håber det kan hjælpe.

Acie sagde ...

Uh, tillykke Merete! Og ja - man går fantastisk i dem. Jeg havde dem med som 'skiftesko', da jeg var til galla-fest, for ikke så længe siden og mine fødder blev virkelig reddet, da de fik dem her på.

Merete sagde ...

Tak Acie og ihh hvor er det altså dejligt at høre at de er skønne at have på. Jeg har altid et par helt flade ballerina sko med som skiftesko, men det ville da være lækkert hvis det kunne blive disse i stedet for.

Anonym sagde ...

superflotte... har kun lige prøvet dem på i en butik, men husker, at jeg syntes, at jeg gik 'ud af' dem foran. Altså at man skulle snøre dem vildt stramt for ikke at tæerne skulle gå ud over kanten og ud på gulvet. Det er slet ikke jeres erfaring, eller?

Merete sagde ...

Tak og jo det skal da snøres til for at man ikke glider ud af dem, men jeg synes nu ikke at det kræøver at de strammes meget vildt. Jeg kan i hvert fald kun anbefale dem, da de er super at have på.

/Merete