lørdag den 23. maj 2009

DESIRABLE OUTFIT // ACNE WEDGES, FLOWERS & FUR

Photobucket

Taske Proenza Schouler, Kjole Phillip Lim, Ring og Armbånd E&J, BH Topshop, Støvler Acne, Vest Tophsop, Halskæde Pamela Love, Ur Rolex

7 kommentarer:

Acie sagde ...

... jeg er altså også lidt skudt i tanken om de wedges til efteråret.. men er på den anden side også bange for at jeg trods alt bliver FOR høj med mine små 180cm fra naturens hånd.. hm... tænkeboks.

Anonym sagde ...

Uhh er den pels vest fra Topshop at finde på hjemmesiden?? Jeg kan nemlig ikk finde der derinde, så måske nogen der kan guide mig?

Og fantastisk tanktop. Hvor er den fra?

Ditte sagde ...

Anonym: Vesten var på topshop i vinter, så din eneste chance er nok ebay. Tanken er vist fra Kain og skulle kunne fås på net a porter. :)

Acie: Ja, du bliver nok lidt høj :D

Jeg er kun 1.58 cm, så hos mig skader det ikke!

Annette L sagde ...

Har været forelsket i 3.1 Phillip Lim kjolen siden jeg læste om den her på bloggen i maj, og har nu ENDELIG fundet den på udsalg i Nué Notes... ELSKER den, knus

Ditte sagde ...

Der var du heldig Annette! Hvad stod den til? Og var der flere? :D Ellers nogle gode ting til deres udsalg?

Annette L sagde ...

Det var den sidste og måtte lægge 1.750 (halv pris)... Den findes også i verdens skønneste vest (samme stof), som jeg MÅ hente i næste måned!

Omtaler både Phillip og din fantastiske blog i dag på http://victimfashion.blogspot.com/

Ville være en stor ære, hvis du kiggede forbi :-)

Ditte sagde ...

Jeg har lige luret forbi, og smidt en kommentar ;) Og jeg vil krydse fingre for, at du får fat i vesten også! De kunne ikke lokkes til, at hænge den til side?