onsdag den 16. december 2009

WINTER CITY


I took some snow pictures today

Jeg er en meget træt og udkørt blogger lige nu, vi afleverede projekt til Uniprint kl. 9 i morges efter at have siddet oppe i noget ala 25-timer med det, og før det, var det fra morgen til aften, så bloggen er blevet forsømt, kommentarerne og mailen, undskyld ;) Jeg har dog gjort mig nogle labre køb i nattens mulm og mørke på Universitetet, jeg kan jo ikke dy mig, og der er virkelig mange af de ting, jeg har på min 'jeg-får-aldrig-fat-i-den'-liste, der er dukket op i den seneste tid. Jeg må sige en tak til Emmy, min kære veninde i Texas, som nu har fået sin egen blog, find den her.

I'm a very tired blogger, we've delivered our final project for this semester today, and we've been on the University for over 25 hours, so I'm sorry for my lack in posts and response on mails and comments! Eventhough I've been held hostage at the University I've still got some new stuff online, I will show you ASAP! But I owe Emmy a huge thanks, once again! She's the reason one of them could even be mine! And now she has her own blog!

7 kommentarer:

Louise sagde ...

FLASH! Er allerede nysgerrig når det er den liste det drejer sig om :)!

Ditte sagde ...

Louise: Skal nok flashe hurtigst muligt!! :D

Det er labre sager, så meget kan jeg fortælle dig :D :D

Anonym sagde ...

Hej. Kan huske at du købte den sorte kjole fra Sonia Rykiel kollektionen. Har du fået den - og hvis ja, hvordan er du tilfreds med den? Vh Ann Cathrine

Ditte sagde ...

Ann Cathrine: Ja, det har jeg, men jeg er desværre ikke fan. Den er for lang, og tror ikke, jeg vil få den brugt nok, så den ryger nok retur. Prøver den lige endnu engang en af dagene, da jeg prøvede den under en travl tid, så den skal lige have en chance mere. :)

Ann Cathrine sagde ...

Så fik jeg aktiveret en google-konto... Tak for svar. Den er ret svær at bedømme ud fra billedet, synes jeg. Men holder mig nok fra den så.

Ditte sagde ...

AC: Min mama har købt en pudder og hun elsker den? Så tror det er meget forskelligt. Silken er meget fin, men modellen er bare ikke mig, tror jeg.

Ann Cathrine sagde ...

Hmm overvejer vist også stadig. Har haft den i "kurven" mange gange nu :-) God aften.