mandag den 21. december 2009

OUTFIT // IT'S SO CLOSE

Uhh, nu er juleferien lige om hjørnet. Jeg har afleveret min sidste opgave i dag kl. 16 (Jaaaaaaaaaaa!), og nu har jeg bare lige to dage på mit studiejob, så er der ferie. Det har været en hård omgang, så bloggen har været forsømt på det seneste. Dejligt, at Ditte har lagt indlæg på.

Jeg fik udover at få lavet min opgave færdig, også lige købt de fleste julegaver, så nu mangler jeg kun en enkelt.


Jakke Zara, Skindleggings Saint Tropez, Taske Sonia Rykiel, T-shirt Topshop, Cardigan Rabens Saloner, Støvler Vintage, Halskæder Fashionology

I only have to work two days, then it's finally vacation.

9 kommentarer:

Jenny sagde ...

Hvor har du købt din sonia rykiel taske henne? Den er rigtig fin!
Mvh Jenny

Merete sagde ...

Tak skal du have. Jeg var heldig at finde den på Ebay. Den er så vidt jeg ved fra en ældre kollektion. Jeg så dog i går at de havde en anden model i samme stod i Illum i går.

Kim-Linh sagde ...

Hej, er det evt muligt for dig at oplyse et stylenr og evt prisen på leopardjakken? Fortryder at jeg ikke fik den købt sidst jeg var i Kbh.. Så vil prøve og ringe til zara, for at høre om de stadig har den elr ej? Tak på forhånd:)

Merete sagde ...

Hej,

Jeg er ligenu på arbejde og har ikke jakken på i dag. Jeg var dog i Zara på strøget mandag og der havde de stadig jakken derinde. Jeg skal nok se om jeg kan finde et style nummer når jeg igen er hjemme.

/Merete

Anonym sagde ...

Hej Merete.
Jeg har længe søgt efter denne Sonia Rykiel taske - også i den røde-nuance - og det er fuldstændig gået forbi min næste, at du har blogget om den før jul :-)

Ville blot høre hvad du helt nøjagtig søgte på, på ebay? Jeg kan slet ikke opstøve den nogen steder...

Super blog, iøvrigt ;)

Merete sagde ...

Hej,

Tak skal du have. Jeg søgte faktisk bare på Sonia Rykiel, dog på fransk Ebay, da der ofte er flere Rykiel sager der, end andre steder. Håber det lykkes dig at finde den.

/Merete

Anonym sagde ...

Tak for svar:-) jeg vil forsøge mig på fransk eBay!
Mvh Anne

Anonym sagde ...

Tak endnu engang for hjælpen!

- Jeg ville blot fortælle, at det lykkes at få fat i den fine taske på fransk ebay...dog ikke helt billigt...men jeg er bare glad nu :-)

Fortsæt det gode arbejde på bloggen!

Merete sagde ...

Det var da så lidt og hvor skønt at du også fik fat i tasken. Den er nemlig rigtig fin.
Og tak for de søde ord.

/Merete