tirsdag den 1. december 2009

I JUST RESERVED THIS BRACELET


Jeg har i lang tid jagtet Pamela Love klo armbåndet, og da jeg i dag missede det på eBay, grundet en sløv computer og jeg bagefter faldt over dette på Fashinology, ja, så sendte jeg altså sælger en mail, for at reservere et. Jeg tror simpelthen ikke på, at operation Pamela Love armbånd nogensinde lykkes! :(

I've been hunting the Pamela Love claw bracelet what seems like forever, and when I missed one at eBay today, because my computer crashed, then I ordered this. I didn't believe that mission Pamela Love bracelet would ever seem to come true, so I got this instead.

16 kommentarer:

Rikke sagde ...

Kære Ditte,
hvad koster armbåndet fra Pamela Love egentligt? For hendes smykker plejer da at være noget dyrere end fashionology smykkerne?

mvh Rikke

Ditte sagde ...

Hej Rikke,

Nej, prisen på dette er ikke i nærheden af Pamela Loves, så havde jeg nemlig købt det. PL ligger til 8500 i dk, jeg skal give 120€ for dette :)

Mvh Ditte

Anonym sagde ...

Nei, så dårlig :( Skuffende at du kjøper en kopi, spesielt når det er av en independent designer som pamela love, og et så spesielt/originalt produkt. Du vet at du kan maile hennes studio og bestille et eksemplar direkte fra henne? Jaja, lykke til.

Ditte sagde ...

Hej Anonym,
Jeg kan egentlig godt følge dig og ja, jeg vil da helt sikkert også helst have Pamela Loves armbånd. Men da jeg ikke er millionær eller har et pengetræ, ja, så har jeg altså mine begrænsninger. :)
Jeg har haft kontakt med deres hovedkontor, så det ved jeg skam godt, at jeg kan. Men det koster stadig MINIMUM 6000,- DKK plus told, moms og porto. Hvilket er en del for en på studerende, nu ved jeg ikke, hvilken situation du selv står i?
Jeg kan desuden ikke se forskellen, om jeg havde købt et par LF kopier af Acnes atacoma eller om jeg købte dette.
Jeg har dog natten over selv tænkt, om jeg vil blive glad for dette i sidste ende, så nu må jeg se, om det overhovedet skal være. ;)
Mvh. Ditte

Mille sagde ...

Forstår udemærket dit dilemma! Jeg er for så vidt også enig i at man ikke skal støtte kopi produktion. Men pengetræer er SÅ svære at få fat i for tiden!!! :)
Desuden synes jeg at der er forskel på direkte og meget komerciel kopiering - og inspiration af et design.Eks:En ring , et armbånd eller en halskæde med en klo kan man jo ikke tage "patent" på,og andre kan lade sig inspirere af ideen.Det er noget andet hvis der indkøbes designprodukter der afleveres til direkte kopi med eks. dustbags,serienumre og falske garantibeviser.Hvis man køber noget, så tænk på om du vlle føle dig snydt hvis det var dit design, eller om du ville føle dig smigret over at nogen ville lade sig inspirere af noget du havde lavet...

Ditte sagde ...

Jeg støtter bestemt ikke kopiproduktion. Jeg kunne aldrig drømme om at købe en taske, der f.eks. udgav sig for at være en Alexander Wang, da den brenda jeg købte i brun kom hjem og viste sig at være fake, så røg den retur med det samme. Jeg ville ALDRIG have gået nogen steder med den.

Og ja, dette udgiver sig jo ikke for at være det for PL, men jeg tror nu stadig, at jeg helst vil have hendes. :( Må se, hvad jeg finder ud af inden i morgen :D

Mille sagde ...

Kan godt forstå at du gerne vil have PL armbåndet! Jeg har også luret på det længe, men det der økonomi problem bor også hos mig :)
Og ja essensen er nemli lige præcist, om en vare udgiver sig for at være noget andet end det det er.Blir sku så trist når jeg ser alle de fake sko/tasker/smykker der er over alt.Det devaluerer værdien af godt håndværk.

Ditte sagde ...

Mille, ja, jeg får det også helt skidt, når jeg ser den slags, og netop derfor røg "Alexander Wang" tasken direkte retur. Adr. Men her er jeg jo personligt ikke i tvivl, jeg kan udmærket se, at det er et andet armbånd end PL's. Men nu er jeg også en detaljerytter, eller hvad man kan kalde det. :) Men tror faktisk, for min egen skyld, at jeg skal vente på at jeg får råd til PL's i stedet. :)

Mille sagde ...

Det er jo i detaljen hele forskellen ligger :)
Nogle gange er det altså også meget godt at " gå så grueligt meget igennem" inden man til sidst får en happy ending(i dette tilfælde et PL armbånd)Glæden ved endelig at få "prinsen" er bare lidt mere dyb... Kald mig bare selvpiner! ha ha :)

Ditte sagde ...

Jamen det er jeg jo også, nu ved jeg ikke, hvor længe du har fulgt med. Men hele historien om mine Chloé støvler. :D

Rikke sagde ...

Hej igen,
jeg kiggede på fashionology siden men det er da ikke sat til salg endnu er det?
mvh Rikke

Ditte sagde ...

Hej Rikke,
Tror måske først hun opdaterer om aftenen? Aner det ikke helt. :) Men der er i hvert fald en reklame med det derinde. :)
Mvh. Ditte

Rikke sagde ...

Hej nå nu er det der slet ikke længere - hmm - kan være hun har fået kolde fødder med at sælge dem?

mvh Rikke

Ditte sagde ...

Rikke: Hun skrev i hvert fald en mail til mig, samme aften, som jeg postede indlægget og spurgte mig, hvad der stod. Jeg oversatte for hende og forklarede samtidig mine egne synspunkter i sagen, og jeg har ikke hørt noget fra hende siden. :) Jeg har dog alligevel besluttet, at jeg ikke vil have det, så det er helt fint, at hun ikke har skrevet til mig igen. :)

Anonym sagde ...

Love the design of the bracelet, but I would never buy a cheap copy of it. Even though I can't afford the real thing. I was in contact with Pamela and she is extremely sad that someone would to this. The girl from Fashionology deleted Pamela's comments and ignored her emails on purpose. I have no respect for these kind of actions.

Ditte sagde ...

Anonym: I correonsponded with Rachel from fashionology, and I told her about my own thoughts about it. I chose not to get this bracelet and wait for the Pamela Love one instead. I never heard from her again anyway, so I guess that's it?