tirsdag den 1. december 2009

TOPSHOP LEOPARD FUR


Leopardprint er jeg ret vild med, det har jeg været i lang tid, så derfor er det på tide at få en jakke i skabet med printet på. Og ja, så må jeg hellere rette mig selv fra mit forrige indlæg, det er vist 6 jakker jeg har købt mig. Hmmm. Håber den er fin, når den kommer, ellers må den ryge videre. Den er desuden fra sidste år, så den bedste mulighed for at få fat på den er på eBay.

I love leopard print and I've been looking for a fur in a while. I have to correct myself, I told yesterday, that I bought 5 jackets this fall, but I have to correct that to 6. Hmm.

7 kommentarer:

Trins sagde ...

Hvis du godt kan lide leopardprint, så synes jeg at du skal tage et kig på en ret skøn oversize bluse fra Suncoo, som jeg spottede i Madam My på Fr.Berg forleden dag.
Der kostede den 800,-.
Kiggede så efter mærket (som jeg ikke kendte) på Trendsales og fandt selvsamme bluse til 450pp dér. Kvaliteten er så skøn med cashmere, uld og bomuld.

Ditte sagde ...

Den er SÅ fin, jeg har set den på FB for et par dage siden.

Den du fandt på TS var vel den eneste? Sælger har ikke flere vel? :)

Trins sagde ...

Ork jo, sælgeren på TS er importør eller noget i den stil... så hun har mange og den findes både i grå og hvid med sort leopard.
Hendes website er byrosendal.dk

Ditte sagde ...

Trins, tusind tak! Må lige ind og kigge :)

Trins sagde ...

Tror du også at din pengepung takker mig - lige her op til jul ;-))

Just joking!

Trins sagde ...

..men det ser ud som om det er billigere (en snert) at handle via TS.

Ditte sagde ...

Trins: :D Det er helt i orden, jeg kan godt klare en joke :D Jeg har tusind ting, jeg ønsker mig lige nu. Så nej, den kommer nok ikke først i køen, men måske den ryger på ønskesedlen!!