fredag den 11. december 2009

I ACTUALLY DIDN'T WANNA SAY ANYTHING UNTIL AFTER CHRISTMAS, BUT...
Jeg har netop modtaget dette vidunder med posten i dag!! Ja, jeg endte med at købe Pamela Love armbåndet, det var det jeg ville have og det jeg har længtes efter i over 1 år. Så nåede frem til, at det var det eneste jeg ville blive rigtig glad for. Det er sølv, hvis nogen skulle være i tvivl, lyset er lidt mørkt på billedet, jeg er nemlig næsten lige kommet hjem fra universitetet. Jeg er bare så glad! Det var en skøøøøn ting at komme hjem til. Jeg ville egentlig have ventet til efter jul med at vise jer det, da halvdelen er en julegave, men jeg har ventet i en hel uge nu, og det var faktisk lang tid nok!

I've just received this wonder today, I caved and got the Pamela Love claw bracelet, it was the one I've always wanted and the one I love, so I had to get it! It's silver, and isn't it wonderful?

11 kommentarer:

Mille sagde ...

Uuuh! Tillykke med det!Så flyttede det endeligT hjem til dig :)

MY CLOTHING BLOG sagde ...

Så smukt, så smukt!

Anonym sagde ...

Stort tillykke. Så fint! Og så længe ventet :-)

Helene sagde ...

Der findes intet bedre end at modtage noget, som man ved, at man bliver rigtig rigtig glad for både nu og langt ud i fremtiden! (:

- www.blogalahelene.blogspot.com

Anonym sagde ...

Congrats! So glad you got this one instead, you'll def. love it even more. It looks so like the gold one in the picture. Can't wait to see more pics of it.

Ditte sagde ...

Tak alle sammen :D Og ja, endelig kom det hjem til mig! Det kan betale sig at være tålmodig. :D

Anonym: Thanks! And yes, I'm glad too. I just knew inside, that I wouldn't by happy with any other decision. I will post more pictures tomorrow!

Simone B sagde ...

Ej hvor er det fint!

Ditte sagde ...

Tak Simone :)

heart in a cage sagde ...

amazing bracelet!

Natalie sagde ...

Hvor købte du det fra?

Ditte sagde ...

heart in a cage: Thanks!

Natalie: Det er købt privat.