onsdag den 7. oktober 2009

FRIIS & CO. EVENT RIGHT AROUND THE CORNER

I morgen ved denne tid er jeg i lufthavnen på vej mod København og Friis & Co. arrangementet i Købmagergade butikken. Vi afholder som I allerede ved arrangementet sammen med Kia, det løber af stablen fra 18-20. Der vil være goodiebags til de første 20 der køber noget, forfriskninger og konkurrencer. Vi har netop fået det sidste på plads, og kan fortælle at gevinsterne er lækre gavekort på 300, 500 og 700 kr! Så kom og hyg jer med os et par timer. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget, og er en lille smule nervøse oveni. ;)

Husk de fabelagtige rabatter, som f.eks. -40% på vores 10 favoritter, der vil desuden være -20% på resten af varerne denne aften.

I kan desuden tilmelde jer eventet på Facebook her, og finde vores Facebook gruppe her.

4 kommentarer:

Kia sagde ...

Wuhu! Jeg kommer! :)

Ditte sagde ...

Jubii, det ville jo heller ikke være det samme uden dig kia :D

Anonym sagde ...

Det er da morsomt som bloggerverdenen er gået i selvsving over Fis & Co. Mange af jer har tidligere udtalt jer ret hårdt mod dem rundt omkring på nettet. Men når de slikker røv på jer er de måske pludselig ok? I er bare helt utroværdige.

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg har aldrig udtalt mig dårligt om Friis. Jeg har aldrig været fan af deres krone-tasker, nej, men Friis har forbedret sig meget de senere år, og jeg går ind for at alle skal have en chance ;) Aldrig sige aldrig ved du nok. Derudover har de ikke slikket vores røv. Hvor har du det fra? Du ved jo reelt ikke noget om bloggernes samarbejde med Friis. Det er så nemt bare at komme og smide en ubehøvlet kommentar, når man er anonym. Vi tog det som en god mulighed for at møde vores læsere, ingen tvang nogen til at købe noget, men gode rabatter, hvis man var interesseret. Jeg kan virkelig ikke se problemet? ;)