fredag den 9. oktober 2009

FRIIS & CO. EVENT AT KØBMAGERGADE, KBH K.

I går løb vores længe ventede arrangement af stablen (i hvert fald længe ventede for os) i Friis & Co. butikken i Købmagergade i KBH K. Arrangementet blev afholdt sammen med Kia, og det var første gang jeg mødte hende - og hun var ligeså sød, som jeg havde regnet med. Derudover dukkede Chris, Funda og Lily, Mathilde, Jasmina og Charlotte op! Der var vist et par mere, men jeg kan slet ikke huske det hele, så jeg undskylder på forhånd, hvis jeg har glemt nogen. Så skønt at møde jer alle, det er faktisk kun Mathilde jeg har mødt før (da vi kommer fra den samme kant af landet).

Her er et par billeder, hvor et par stykker af dem stammer fra Funda, der havde et fabelagtigt kamera med, jeg er jo ret ny med mit, så skal lige lære det at kende! Men kan se, at billederne fra H&M og YouHeShe heldigvis er blevet ret gode, så dem får I at se senere!Her er lidt billeder af vores hylder hos Friis, vores støvler, menneskemængden og Kia, Merete og mig.


Vi vil sige tak, til alle jer der mødte op, det var sødt af jer, at I ikke bare lod os stå alene i butikken. :D Derudover en stor tak til Friis pigerne i butikken, I arbejdede godt nok på højtryk og I var så søde, tak fordi vi måtte invadere jeres butik for et par timer. Og så endelig også tak til Mia, som er den PR ansatte hos Friis & Co. som har holdt os og vores utallige mails ud igennem flere måneder, du har bare været så sød og det har været rigtig hyggeligt at være med. Tak fordi du gav os muligheden. :)

Og her får I lige vores outfits fra igår, billedet er lånt af Jasmina.(jeg ved ikke lige, hvad der sker med mit ansigtsudtryk, tror jeg er en lille smule ved at dø af grin :P)

Merete: T-Shirt eBay, Nederdel Friis & Co. My Favorites, Støvler Friis & Co. My Favorites, Tørklæde Louis Vuitton, Armbånd Prada, Friis & Co., Pico

Mig: Cardigan 3.1 Phillip Lim, Kjole Christopher Kane for Topshop, Støvler Friis & Co. My Favorites, Armbånd Friis & Co. Ringe
Vintage, Vivienne Westwood

13 kommentarer:

Line sagde ...

Det var bare rigtig hyggeligt at møde jer og jeg fik også købt lidt med hjem i går. Så tak for en hyggelig aften.

Ditte sagde ...

Det er jeg glad for at høre, Line! Hvad købte du mon? :)

scient.hybrid sagde ...

RIgtig hyggeligt at møde jer i går, og sikke fine billeder der er taget - credit til fotografen :)

Ditte sagde ...

SH: I lige måde, super at du kom og er rigtig glad for du kom og hilste på ;) Det er rart at få sat ansigt bag nogle af kommentarerne jo!

Anonym sagde ...

Virkeligt fedt arrangement. Jeg synes nederdelen en af jer have på er cool, men den så jeg slet ikke derinde?

Jazz sagde ...

Det var en god aften og I ser skide godt ud :)

Ditte sagde ...

Anonym: Vi havde nederdelen som favorit, så den lå på vores hylde, til venstre for døren lige når man kom ind. :) Den er der vist stadig i M og L. :)

Jasmina: Det er jeg glad for du synes, vi hyggede os i hvert fald. :) Og mange tak ;)

Mads sagde ...

I'm in love with your Christopher Kane for Topshop croc shirt!! the print is just mind blowing..

POP YOUR FASHION PILL
http://www.fashionisthebestmedicine.blogspot.com

Mads sagde ...

ps. would love to exchange links too!=)

Ditte sagde ...

Mads: Thanks a lot! We will check your blog out ;)

Anonym sagde ...

Ok. Ej hvor ærgerligt at jeg ikke fik set nederdelen derinde, men så må jeg en tur i butikken igen. Den er super fed på og tak for en super god blog.

Ditte sagde ...

Anonym: Det var da også en skam :( Håber du finder den! Og det var da så lidt, er glad for du kan lide den! :)

Merete sagde ...

Anonym: Ja, der er ikke andet for end at tage et smut forbi Friis & Co. Jeg er i hvert fald så glad for min.
Tak for ros, det er dejligt at høre.

/Merete