fredag den 2. oktober 2009

OUTFIT // OUT FOR DINNER
Merete: Kappe Rika, Jakke Zara, Kjole Day, Taske Prada, Støvler Sonia Rykiel

Ditte: Jakke Zara, Tunika Baum und Pherdgarten, Leggings Gina Tricot, Tørklæde LouisVuitton, Ringe Vintage, Clutch Miu Miu, Støvler Chloé


I går aftes ankom Merete til Aalborg, da hun ankom relativt sent, tog vi på café og spiste. Vi var et kort smut omkring studenterhuset bagefter og så smuttede vi hjem. I dag skal vi rundt og lure i Aalborg. Så I hører nok ikke noget til os før i aften.

12 kommentarer:

cirkushjælpeløs sagde ...

Uhh, to af mine drømme tasker: Prada glace og Miu Miu tie-dye! *suk* - hvor er det hårdt at være arbejdsløs!

pink horrorshow sagde ...

lovely, both of you!!

Ditte sagde ...

Chris: Ja, det er hårdt, men du må da få dagpenge? :P Det er mere end en SU ;) hehe.

PH: Thanks a lot! :)

Anonym sagde ...

Hej Merete og Ditte!
Da i begge er ret garvede ebay-shoppere vil jeg høre om i kunne hjælpe med et lille fif. Jeg har kig på et par skønne Lanvin-ballerinaer, men er i tvivl om ægtheden. De bliver afsendt fra Hong Kong og sælger har en række Lanvin til salg. De koster en hel del, og vil derfor ikke risikere for meget hvis det på forhånd kan spottes som "mistænkeligt". På forhånd tak - og for en fantastisk inspirerende blog!

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg har normalt ikke problemer med at købe fra Hong Kong, jeg står mere af ved Kina osv. Det er svært at sige noget, når jeg ikke har set auktionen. Men umiddelbart er jeg ikke selv betænkelig ved Hong Kong. De har MEGET strikse regler ang. den slags dernede.

Anonym sagde ...

Hej igen. Tusind tak for svar - og fortsat god søndag.

Anonym sagde ...

Men Hong Kong ligger jo netop i Kina - men du mente måske Made-in-China?

Ditte sagde ...

Anonym: Jamen så vidt jeg ved har de noget selvstyre og er derfor ikke under samme regler og love som Kina? :) Men send evt. en mail med auktionen, så skal jeg kigge på den for dig. :)

Anonym sagde ...

Jo, men selvstyret har dog været begrænset efter 1997. Jeg sender dig en mail - og takker for hjælpen :-)

Ditte sagde ...

Anonym: Okay :) Jeg svarer hurtigst muligt.

Helena sagde ...

Hej Ditte
Kan se, at du tit bruger dit LV tørklæde. Jeg vil derfor spørge, om du plejer at vaske det selv eller aflevere til rens.

Ditte sagde ...

Helene: Jeg tør ikke andet end at rense det. Står der ikke også det på mærket? Mit er røget af og ligger i min MJ pung somewhere, så kan ikke lige tjekke. :)