fredag den 16. oktober 2009

IT CAN ACTUALLY GET TOO BIG, EVEN FOR USDa jeg fornylig var på kort visit i København, var vi som vanligt butikkerne rundt. I Kassandra fandt vi dette vidunder af en Chloé taske, du skal kun slippe små 10.000,- eller noget i den stil, så er den din, man kan da sige, at man i hvert fald får noget taske for pengene?! Om man så synes, det er vel rigeligt, ligesom os, er en anden sag. Tak til Merete, som agerer model, til endnu et af mine sære billeder.

7 kommentarer:

rijaH sagde ...

Haha ja okay det er måske i overkanten.. hvis man har besvær med at finde noget i sin taske nu så bliver det da kun værre med den der :P

Karin sagde ...

Sikke et dejligt komisk billede, lidt a la lille pige der prøver mors tasker:)

men en fed taske, omend i den meget oversize ende.
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Ditte sagde ...

rijaH: Ja! Det ville blive lidt svært! Tror faktisk kun den havde den obligatoriske lille lomme foroven indeni, og så en stor, meget stor lomme :D

Karin: :D Lidt for oversize alligevel, og vi elsker ellers oversize tasker!! Jo større jo bedre er mantraet oftest, men her sætter vi alligevel grænsen.

Mille sagde ...

Ha ha ha...jeg ville kunne forsvinde i den taske for aldrig at blive fundet igen hvis jeg faldt ned i den! Med mindre man skal på lejr, så nøjes jeg med min miu miu "vadsæk" som min mand kalder den ;)

Bloggerella sagde ...

LOL - tror størrelsen ville være alletiders til sækkevæddeløb!

Ditte sagde ...

Bloggerella: Jahhh! Jeg er klar på sækkevæddeløb :D

Alberthe sagde ...

Uh, den er voldsom:O Hvem ville gå med sådan en stor taske? Jeg mener, den er jo kæmpe! :)

Fashionbylinaa.blogspot.com :)