lørdag den 10. oktober 2009

YOUHESHE.COM // SHOWROOM OPENING

I sidste uge fik vi en mail fra YouHeShe om at de var klar til at åbne deres nye showroom, og det ville de gerne fejre, og vi var inviteret. Jeg var jo så heldig, at jeg alligevel skulle til København torsdag og fredag, og derfor kunne vi fint smutte forbi. I hvert fald til arrangementet om dagen, receptionen om aftenen gik vi desværre glip af, da jeg havde et fly, jeg skulle nå.Lulu Henckel - ejer af YouHeShe (med det labre Sarah Becker tørklæde og skønne sko, desværre fra NY, selvfølgelig), fine Rika sager, labre Tsumori Chisato strømper og hårbånd og så lige de fineste prøverum, jeg nogensinde har set!Smushies, drikkevarer og Lulu Henckel og Kim Grenå m.fl., Lily fra Buy The Way og Merete med champagne og Prada-BørgeVi kom jo også for at gramse på sagerne, og jeg ville nemt kunne have brugt 20.000,- hvis nogen gav mig lov, det var der dog ingen der gjorde. Men ovenstående 3.1 Phillip Lim cardigan må MEGET gerne flytte ind i min garderobe snarest, men måske 3.000,- er lige i overkanten. Der var også de smukke 3.1 Phillip Lim skindhandsker med blonde foran, som virkelig var fine IRL. Jeg var lige ved at stikke hånden i dem, men mine hænder var over befænget med ringe, så det var ikke lige en mulighed for mig. Så jeg stak dem til Merete i stedet. Den sidste cardigan er fra Sarah Becker, ligesom den jeg hapsede på Super de Luxe sidste år, og den her kunne da godt gøre min hjort/dådyr/rensdyr-ting selskab, det ville faktisk være helt fint. Mums.

Det var virkelig skønt, at se alle varerne og få lov til at gramse, vi faldt begge to for Rika leopard kjolen, den var så fin, både i blå og i sand. Acne Manon kjolen var der også, og den har jeg længe haft et godt øje til, er bare SÅ ked af, at den er i poly-crap. Damn.

Nå, men det var et dejligt arrangement og det var sjovt at møde nogle af de andre bloggere, Marie fra A Fashion Tale var også forbi, og så mødte vi endnu engang Funda og Lily. Vi takker for invitationen, YouHeShe!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den cardi er SÅ fin!

cirkushjælpeløs sagde ...

Hej, og tak for sidst :) Det var hyggeligt at møde jer begge! Genial ide fra Youheshe, og showroomet ser lækkert ud - jeg må tage en tur forbi en af dagene.

THE DIVINITUS sagde ...

Very cool!

ouafa sagde ...

Skønne billeder! Ser ud til at have været et rigtig lækkert arrangement! Er så meget med dig på Lim cardien - det er sgu da også for dårligt at ingen gav dig lov til et 20.000 kr.'s shopping sphree?! Servicen nu til dags. Tsk tsk:-)

Ditte sagde ...

Chris: Gør da det, der var mange labre sager i hvert fald!

Divinitus: Thank you ;)

Ouafa: Tak søde ;) Hehe, ja, det er virkelig for dårligt :D Jeg ville i hvert fald have udført det med stil, hvis jeg havde fået lov, nam nam. :D

Trine sagde ...

Wow en masse lækre sager. Det kunne være man skulle slå et smut forbi.