mandag den 18. januar 2010

WIN TICKETS TO MAX FACTOR NEW TALENT AWARDS

Vi har som sagt blogget for Copenhagen Fashion Week i hele sidste uge (tag endelig et kig derind og se vores indlæg. Der er også endnu tre andre blogs, der skal skrive derinde) og i samarbejde med dem udlodder vi to billetter til Max Factor New Talent Award, som afholdes i Rådhushallen i København d. 11 Februar kl. 14.

Max Factor er hovedsponsor for Copenhagen Fashion Week 2010 og i den anledning har Max Factor og Copenhagen Fashion Week arrangeret en award for nye designtalenter. Der nomineres år 3 nye designere hvert år og i denne omgang var de nominerede designerne Eluise, Wackerhaus og Louise Amstrup. I sidste uge blev vinderen annonceret og det blev Wackerhaus, som løb af med prisen. Wackerhaus har derfor vundet et modeshow under Copenhagen Fashion Week, som I kan vinde 2 billetter til.
Alt I skal gøre er at sende en mail til velvetsnow@live.dk med navn inden fredag kl. 12 og vi trækker herefter lod om de to billetter.


(Wackerhaus)

You can win two tickets to the Max Factor New Talent Award in Copenhagen the february 11th. All you have to do is mail us you name before friday at 12 o'clock.

Ingen kommentarer: