fredag den 15. januar 2010

GETTING READY FOR SPRING

Jeg skrev tidligere om Gardenia støvlerne med lav plateau, som jeg kraftigt overvejede at kaste mig over. Så fik jeg lige set lidt billeder igennem på min computer og faldt over billederne fra besøget hos Gardenia i efteråret. Der så jeg ballerina udgaven af støvlen og havde da helt glemt, at jeg stod og savlede over dem. Så måske det er disse jeg skal kaste mig over i stedet og være klar til foråret. Skoene findes både med og uden peeptoe.I have been in love with a boot from the Danish brand Gardenia all fall and winter and I really have considered buying them this month. Today I saw some of the pictures I took when I visited Gardenia in the fall and I had forgotten all about this pretty ballerina shoe with a low plateau. Maybe I should buy this one instead of the boot and be ready for spring and summer.

8 kommentarer:

anna sagde ...

Er det bare mig, eller synes i ikke man for en ikke-så-pæn holdning i den slags sål? Sådan lidt kluntet og ikke elegant/kvindelig??

Brigitte sagde ...

Aj jeg er altså virkelig vild med de beige/sand-farvede, det var ikke love on first sight, men jeg blir mere og mere hooked på dem. Kom så sommer!

Tanja sagde ...

Hej Merete
De er bare så fede! Ved du om de kan købes over nettet? og hvad kommer de til at koste?

Rigtig god weekend.
Hilsen Tanja :-)

anna sl sagde ...

Øj det er altså også lækre. Ved du hvor meget de koster? :)

Camilla sagde ...

jamen de er også bare så fine! de sorte sko-agtige og de lyse med peep-toe måtte meget gerne sidde på mine fødder til foråret! :)

Merete sagde ...

Anna: Tror at det er rigtigt at der er nogen der går lidt sjovt og sjosket i sko med lav plateau, men forhåbenligt kræver det bare lidt tilvendig.


Brigitte: Jeg er er også helt syg efter den lyse og den sorte udgave.

Tanja og anna sl: Udgaven uden peeptoe er kommet på Gardenias egen webshop til 1399,-

Camilla: Det er også lige de to jeg er helt syg efter;)

/Merete

Mille sagde ...

Eiiih! Får totalt 90 ér flashback :)
Ku sommænd godt hoppe med på den igen he he.... de lyse med peeptoe MUMS!

Yellowshoesblues sagde ...

Peep-toe modellen er virkelig cut, især i sort og blå :)