tirsdag den 12. januar 2010

TOPSHOP ALWAYS GETS IT JUST RIGHT


Jeg har købt en ny kjole, jeg går ellers ikke ind for trøsteshopping, men har haft den mest horrible oplevelse med såkaldt kundeservice nogensinde. Leasy holder jeg mig i hvert fald langt væk fra, der kunne jeg ikke drømme om nogensinde at ligge penge en anden gang. Det er så desværre heller ikke mig, der har lagt pengene der, det var den oprindelige ejer af min MacBook Air. Den er nu gået i stykker, og ja, så skal den jo repareres, garantien gælder endnu, men Leasy er slet ikke til at tale med. Så min dag har været noget møg, og ja, så købte jeg dette vidunder af en kjole. Haps.

I've bought a new dress, my MacBook Air broke and there are so far no option to get it fixed, so I bought this to try and cheer myself up a bit.

12 kommentarer:

charlotte sagde ...

Super super flot....

Ditte sagde ...

Mange tak :)

Guapizimo sagde ...

Den ser rigtig fin ud! Vil være på udkig efter den i en Topshop forretning!

Ditte sagde ...

Tak :D Held og lykke med jagten :)

Anonym sagde ...

Ohhhhh no!!!!! I'm sorry about your mac! What happened?

Rikke sagde ...

Hvorfor vil de ikke reparere den?
mvh Rikke

Ditte sagde ...

Emmy: One of the hinges broke, which is a very common problem with MacBook Air. :( But I think I found a way yesterday, Apple is taking it in.

Rikke: Leasy-damen sagde, at der ikke er reklamationsret på hængsler, selvom jeg har et halvt år tilbage af de to år købeloven siger, og at den eneste fejl Apple kunne konstatere som værende en produktionsfejl ved Macbook og Macbook Air var at plastikken revner ved tastaturet. (hvilket så er verdens største løgn, Macbook Air er i alu og den revner ikke, det er kun macbook der har det problem). Derudover fik jeg dette link fra Apple, så nu ryger der en klage afsted. Hun var SÅ ubehøvlet og nedladende hende Leasy-kvinden, og så vidste hun ikke engang, hvad hun talte om:

http://support.apple.com/kb/TS2948?viewlocale=da_DK

Anonym sagde ...

Rigtig fin kjole:) Ville lige høre dig om dine erfaringer med Topshop? Venter nemlig stadig på en pakke, der blev sendt den 4. januar, er det normalt? Hvor længe har du højst ventet på en pakke fra dem?

Ditte sagde ...

Anonym: Ja, det er helt normalt. Jeg købte noget omkring d. 20. december, som først er kommet omkring d. 9. januar. De siger, at man pt. skal være tålmodig i op til 4 uger på internationale ordre :) Jeg har selv ventet op til 3 uger engang.

Anonym sagde ...

Okay, det er betryggende at vide:)
Det er rigtig sødt af dig at hjælpe:)

Anonym sagde ...

Er du ikke for tyk til den kjole ?

Ditte sagde ...

Anonym: Det var så lidt, glad for jeg kunne hjælpe.

Anonym: Det synes du jo tydeligvis, siden du spørger.