tirsdag den 9. februar 2010

ENVY #7 // VANESSA TRAINA'S PS1


Jeg er pt. ret misundelig på alle, der har en sort PS1, jeg overvejer selv, om jeg skal have en mere, enten sort, smoke eller tobacco. Den tobacco skulle være i ruskind, mens de andre skulle være i læder. Jeg var ved at snuppe en XL på udsalg for et par uger siden, men farven var bare ikke helt rigtig, så jeg sad over i den omgang. Jeg er desuden også røv-misundelig på hendes labre Balenciaga skindjakke, jeg har savlet i flere måneder i trådene på The Purse Forum om jakken. Desværre er den version, jeg helst ville have, fra sidste sæson, så den er long gone. Dammit.

Jeg har smidt et par sager på salgsbloggen, find dem her.

I'm jealous of everyone with a black PS1 at the moment, I'm considering getting another one myself. It should be either black, smoke or tobacco. The tobacco should be in suede. I almost bought an XL in khaki on sale two weeks ago, but the color wasn't just right, so I passed. I'm also very jealous of her gorgeous Balenciaga leather jacket, but the color I wanted is from last season, so it's a long shot for me.

10 kommentarer:

Mia Bloch sagde ...

Jeg sidder selv og overvejer at købe den - det er simpelthen bare den fedeste taske pt. Er du ikke også glad for din i blå?

Kim Linh sagde ...

Jeg drømmer også om en ps1 large. Men jeg har ikke så meget styr på detajlerne på tasken. så tør ikke lige at købe den brugt. Pt er der nemlig en som sælger en PS1 large i Midnight blue, mindsteprisen er 350 pund og buy-it-now er 800 pund på ebay. Hun har fremvist kvitt, men er stadig en smule skeptisk..
Det eneste sted jeg har set tasken nedsat var i python på NAP. Hvilken webshop var det du så ps1 var nedsat?

Ditte sagde ...

Mia: Jo da, jeg elsker den :D Det er derfor jeg vil have en mere ;)

Kim: Du skal også passe MEGET på. Der er virkelig mange fakes derude, jeg ville nærmest ikke selv turde købe en brugt, selvom jeg har en i forvejen jeg kunne sammenligne med.

Send mig evt. link på mail, så vil jeg gerne kigge på den for dig ;) Mht. midnight er den første sæson bedst (den min er fra) da den nye sæsons skind er ændret, og det tager meget nemt imod kradsemærker osv. Det gør min overhovedet ikke. :)

Kim Linh sagde ...

Ja, jeg vil nødige være en af dem som ryger i den fælde.. Men jeg sender lige en mail :) Men tror nu at den er fake.. Men du ved jo nok bedre for du har den i forvejen.

Anonym sagde ...

Jeg overvejede den også kraftigt på udsalg på mrsh i xl men var bare ikke 100 procent hooked på farven...

Anonym sagde ...

Jeg har en Large PS1 i sort som jeg kjøpte på Kirna Zabete i New York. Overveier at selge den, evt legge den ut på Trendsales. Om du er virkelig interessert så kan jeg maile deg bilder av den..

Ditte sagde ...

Du må da meget gerne sende billeder og prisforslag, tak :)

Anonym sagde ...

Ok, det skal jeg gjøre! Hva er din e-Mail? :)

Ditte sagde ...

Ja da, den er velvetsnow@live.dk :)

visionaire sagde ...

ditte,
i have the black large and have been using it forever. i do however recommend the smoke as well! it is the best colour in a loung time!!!
xx
L.