torsdag den 25. februar 2010

A BIT BORING

Det er hvad, jeg føler mig for tiden, men træthed og kulde har simpelthen været for meget for mig at klare de sidste mange morgener. Derfor er det blevet til et par leggings og en varm cardigan den sidste uges tid. Så ikke det mest spændende fra min side, men ja, sådan har jeg set ud i dag.Cardigan Købt på Ebay, Velour leggings Gina Tricot, T-shirt H&M Trend, Tørklæde Sarah Becker, Støvler Vintage

I boring outfit, but this is what I wore today.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt med et outfitinput!
Det er bestemt ikke nemt at mobilisere den store iver for påklædning for tiden. Come on forår!

stina sagde ...

Sorry jeg lige efterlader denne kommentar her men da Ditte ikke laver indlæg for tiden er der ikke rigtig andre muligheder... Ditte! Jeg fik lige tilfældigvis et glimt af dig i byen i dag og du så simpelthen så megacool ud!! Den slags gennemførte sorte rockede look (....balenciaga taske, skindjakke med pelsvest udover mums!) tiltrækker altid lige øjnene i Aa da det ikke er så tit jeg blir inspireret på gaden her -og så så jeg lige at det var dig! Håber virkelig du vender tilbage på bloggen igen :) Det var bare det jeg ville sige...

Ditte sagde ...

Hej Stina
mange tak, hvor er du sød :D Jeg opdagede slet ikke, at jeg blev spottet, du skulle da have sagt hej. Jeg så sikkert sur ud, som jeg gik der i min egen verden :D Det gør jeg altid :P
Jeg holder pt. en lille pause fra bloggen, ved ikke om jeg vender tilbage endnu. :)
Men tusind tak ;)
God weekend,
Ditte

Louise sagde ...

A HVA???! Har jeg misset noget? Har du skrevet noget omkring at du holder pause? Har jeg slet ikke set. ØV hvor ærgeligt altså!! Følger bloggen dagligt og undrede mig også lidt over stilheden herinde.
Må man spørge om tankerne bag måske ikke at vende tilbage?
Mvh en fast læser og fan :)
Louise

Anonym sagde ...

Det er da et skønt outfit! Jeg har selv Sarah B-tørklædet i gråt - og jeg knuselsker det!

Ditte sagde ...

Hej Louise
Nej, det er ikke noget, jeg har lavet et indlæg om. Men det kan godt være jeg burde. Jeg har bare ikke helt selv styr på mine tanker endnu.
Jeg er rigtig ked af blogland pt. Jeg har fået smidt en del meget negative kommentarer i hovedet, og der er grænser for, hvor længe man kan blive ved med at se bort fra dem.
Så jeg har valgt at holde en pause, da det hele blev for meget, og så må jeg se, om jeg får lyst til at komme tilbage en dag. :)
Mvh. Ditte

Merete sagde ...

Tak skal du have. Ja tørklædet er så fint også i den grå udgave.

/Merete

Louise sagde ...

ØV hvor langt ude altså :(. Det er jeg ked af at høre... Hvis folk ikke har noget pænt at sige burde de holde det for sig selv. Og helt ærligt, hvad negativt er der at sige? Du leverer jo altid fantastiske indlæg og fantastisk stil!
Ved at mange mange piger vil blive super ærgelige over din mulige afgang, men forstår udemærket at man på ingen måde skal finde sig i hvad som helst. Blogging skal jo være sjovt!
God weekend,
Mvh Louise

Ditte sagde ...

Mange tak, Louise :) Jeg kan nu godt mærke, at jeg savner at blogge, men samtidig er det vigtigt for mig, at holde en pause og mærke efter. :)
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

HEj! Riktigt fin blogg i har! :) Har set at en af jer købte Philip Lim strekken sidste år, og jeg vil så gerne have fat på en. Ved I hvad den heder nøjesaktigt og I har vel ikke lyst at sælge jeres? :)
HÅber i kan hjælpe mig,

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg ved ikke, hvilken Phillip Lim sag du taler om? Kan du evt. sende os en mail. Velvetsnow@live.dk.

Sara sagde ...

Bliver også snart nødt til at købe den cardigan altså! :)

Merete sagde ...

Jeg har været så glad for min, så jeg kan kun anbefale den;)

/Merete